Horoskop Magazin

11.11. je jedan od najsrećnijih dana u godini, prigrlite svoju šansu

devojke-sreca

Danas je jedan od najsrećnijih dana u godini, kako ga numerolozi magični datum ogledala, podsećaju mediji.

Prethodno recimo da je novembar mesec kada se polako pripremamo za kraj godine, završavamo započeto i spremamo  za novi početak, novu fazu života.

U astrološkom smislu ovaj novembar je počeo pomalo burno jer smo 8. novembra imali pomračenje punog Meseca. Moguće je da je donelo puno promena, ali mnoge od njih, čak iako vam sada tako ne izgleda, zapravo su mnogo važne za vas.

Ipak, svetlo uvek pobeđuje tamu, pa nam tako u novembru stižu i povoljniji dani. Jedan od najsrećnijih datuma u numerologiji svakako je 11. 11.

Šta da uradite 11.11. za sreću i uspeh?

Numerolozi smatraju da je ovaj dan posebno povoljan za transformaciju, ali sve se radi kroz pojačane emocije. Moguće je da će neke naše potisnute emocije i strahovi izbiti na površinu, posebno kada je reč o ljubavnim odnosima.

Ali to znači oslobađanje od svega što vas je pritiskalo. Partner za ovo treba da zna, i sada, kada su sve „karte otvorene“ lakše možete da pronađete kompromis.

Pored toga, 11. novembar je vreme za kreativne ideje i potragu za novim nestandardnim rešenjima.

Zavirite u svoje ideje

Danas vredi da zapišete svoje misli i ideje, da ih uzmete u obzir, da razmotrite opcije koje ste ranije odbacili kao „lude“ ili preterane.

Ovog dana je važno da ostanete smireni i optimistični. Učinite nešto lepo za sebe, idite na bazen ili u spa, priuštite sebi relaksaciju i odmor.

Posebno je važno da se opustite i rasteretite. Odbacite od sebe negativnu energiju kako bi vas ispunila nova. Držite svoje emocije pod kontrolomi naučite kako da ih istaknete i podelite sa drugim ljudima.

11-11 je dan pozitivnih promena, prigrlite svoju šansu!

Izvor: magazin.novosti.rs

Horoskop za mesec u opadanju od 9. do 23. novembra, uradite ove 4 stvari i sreća će zakucati na vaša vrata

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

290 Shares
290 Shares
Share via
Copy link