Magazin Novi Sad

Novosađanka iskočila kroz prozor busa da umakne kontrolorima GSP (VIDEO)

Bežanje iz busa
Foto: Screenshot / Instagram / nsuživo.rs

Svako od nas se bar jednom zatekao u gradskom prevozu bez karte, makar dok se kao klinac vraćao iz škole, kada se odjednom začuo dubok glas: „Dobar dan, kontrola, pripremite vaše karte na pregled“.

Blokirani svi izlazi iz autobusa, polako kreće onda panika, hladan znoj, šta raditi, koji izgovor smisliti da ne dobijete kaznu?

Situacija vam verovatno zvuči poznato, a u njoj se našla i jedna Novosađanka, koja se dosetila kako da dokoči dosadnim kontrolorima i umakne im na originalan način. Ili bolje rečeno iskoči.

Kako se vidi na snimku koji je objavila Instagram stranica nsuživo, devojka je rešila da se iz neprijatne situacije izvuče iskakanjem kroz prozor gradskog autobusa. Za ovakav podvig su svakako potrebne i određene akrobatske veštine, jer se odlučila za onaj najmanji, kroz koji se nije lako provući.

Usledili su i brojni komentari na ovaj podvig: „Ovo samo kod nas ima“, „Bolje da je platila kaznu za bus, jer ce je novi zubi koštati mnogo više“, „Ja bih joj dao kartu besplatno za sledećih godinu dana“, „Tehnika 3/10, forma 4/10, doček na noge 2/10. Ukupno 3/10. Do better“, „Dama pre svega“ – nisu štedeli reči naši sugrađani.

Samo bismo dodali – svaka čast na ideji, mi kao klinci nismo bili tako domišljati.

HIT oglas: Samo 4.970 € za originalnu česmu iz Dunavskog parka (FOTO)

Luftika #

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

1.2K Shares
1.2K Shares
Share via
Copy link