Magazin Novi Sad

Novosađanin koji preti da će se ubiti o svemu što se dešava izveštava na TikToku

Foto:printscreen/tiktok/@frankuduluvra

Novosađanin koji se zaključao u stanu na drugom spratu zgrade u Ulici cara Dušana i preti da će se ubiti, objavio je video na platformi Tiktok, gde svoje pratioce izveštava o svemu što se dešava u stanu.

KRAJ DRAME: Daniela Đukića odvezla Hitna pomoć, usput vikao: „Sve vas volim i Srbe i sve manjine i jako se dobro osećam“

On navodno snima sve što se dešava a snimao je i kako mu policija kuca na vrata. Istovremeno, dobacuje vatrogascima sterase, peva i poručuje im što stoje tu kad neće biti vatre ni požara.

„Što ste došli, gospodine milicajac? A kako ja da znam da ste vi milicajac?“, čuje se na snimku poznatog novosadskog jutjubera ispod čije terase od jutros traje nezabeležena drama zbog koje je zatvorena ulica Cara Dušana jer se ispod nje nalaze sve hitne službe – hitna, policija i vatrogasci.

U pitanju je Daniel Đukić Duluvra, jedan od osnivača Dnevnjaka.

Podsetimo, sve je počelo u prepodnevnim satima kada je po pozivu njegove majke policija došla pred njegovu zgradu jer je žena prijavila da njen sin preti da će ubiti sebe i svakog ko mu priđe.

On se zabarikadirao u svom stanu koji ima blindirana vrata pa policija ne može da uđe i okonča ovo što se već satima događa. Na licu mesta su i pregovarači MUP, prenose mediji.

Izvor: Nova.rs

Drama u Novom Sadu, muškarac se zaključao u stan, preti da će ubiti svakoga ko mu se približi

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • ne razumem policiju,zasto su uopste izasli,gari da je imao petlju vec bi bio gore,ali posto je jaje sada ga pratite i divite mu se..i gari nije novosađanin

315 Shares
315 Shares
Share via
Copy link