Magazin

HIT reakcija novinara RTS-a dok se čuje vređanje Vučića u programu uživo (VIDEO)

prenos-vredjanje-vucica
Foto: Printscreen

Košarkaši Srbije savladali su i Izrael sa 89:78 na Evropskom prvenstvu i sada imaju skor od četiri trijumfa (bez poraza) i prvi su u u grupi D.

„Orlovi“ su još jednom demonstrirali da i kada dođe do pada u igri uspevaju da se vrate i da ponovo naprave veliku razliku. Jedan od najzaslužnijih za novi trijumf bio je Nikola Kalinić, a bilo je evidentno i u sekundama pre uključenja da ima sjajan odnos sa navijačima.

Nekoliko puta se nasmejao dok ga zvali, dok su skandirali jednom ili drugom igraču. Kada je stao pred kamere bio je savršeno miran i fokusiran na ono što je planirao da kaže, a onda se u pozadini čulo još jednom vređanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Navijači su pogrdno skandirali „Vučiću p****“ i tako još jednom postali hit na društvenim mrežama. Tako se dva puta u samo nekoliko dana iz Praga čulo ovakvo skandiranje i to u toku uživo javljanja RTS sa lica mesta.

Nije ovakve povike prihvatio sa oduševljenjem ni novinar RTS koji je u trenutku skandirao gledao ka navijačima, a to je ovekovečeno fotografijom koja govori više od bilo koje reči.

RTS je opet slučajno emitovao skandiranje „Vučiću ped**u“, u studiju muk i neprijatnost

Izvor: Nova.rs

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

18 Shares
Share via
Copy link