Magazin Srbija

Suad i Emina imaju šestoro dece, trojke od 8 meseci i kuću punu pesme (VIDEO)

tata novi pazar
Foto: Printscreen

Suad Papić iz Novog Pazara može komotno da se takmiči u kategoriji naj-tate u Srbiji. On i njegova supruga Emina roditelji su šestoro dece, među kojima su trojke stare osam meseci, dve devojčice i jedan dečak. Život im je, verujemo, na momente haotičan, ali da je ujedno pun smeha i pesme potvrđuje video na kojem taj brižni otac svojim bebama peva, piše Blic žena.

On putem svog TikTok profila, gde ga prati preko 19 hiljada ljudi deli momente iz njihovog svakodnevnog porodičnog života, a o njegovoj popularnosti svedoče i brojni lajkovi, koji dostižu čak 265 hiljada.

Suad je rekao da je teško imati tri bebe u isto vreme, ali i da je to ipak dar od Boga.

@suad_449

Vesela ekipaa uz @tea_tairovic_official #deuchlandtiktok🇩🇪 #tiktok #foryoupage

♬ Dva i dva – Tea Tairovic

– Nekad budu nemirni, noću malo spavamo, ali glavna heroina je moja supruga, jer mi nemamo samo trojke, već i troje starije dece. Starija deca kad dođu iz škole priskoče u pomoć, ja takođe kad dođem s posla posle podne. Svi smo na okupu, samo da istrajemo, da oni stanu na svoje nožice, pa da sve bude lakše, kaže Suad i dodaje:

– Ponavljam da je veliki borac i heroj u celoj priči moja supruga. Ona ustane u pet sati ujutru, isprati me na posao, spremi decu za školu i taman kad treba da se vrati da spava, bebice nastupaju. Kad dođem s posla pomognem joj. Za sve sam tu, da okupam, presvučem, šta god mogu da joj olakšam. Ali nije nimalo lako. Ipak, njihov osmeh i radost ispune kuću i muka se ni ne oseća, ispričao je on.

Novopazarac kaže da njihove bebe nisu nemirne i da je u kući uvek zabavno. Uz veliku slogu i poštovanje supruga i on izvode sve šestoro dece na pravi put.

Izvor: Blic žena

Ana i Mirko su 14 godina pokušavali da postanu roditelji, a onda su stigle trojke usred epidemije korone

Ekipa Luftike

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Naj tata zbog koga su mu zena i deca bezali u sigurnu kucu. Ko zna sta trpi i sad od njega. Svi u np znaju ko je suad papic,cime se bavi i koliko robije ima iza sebe

32 Shares
Share via
Copy link