Koronavirus Srbija

Pesmom protiv korone: U bolnici u Novom Pazaru zajedno zapevali lekari i pacijenti! (VIDEO)

novi-pazar-bolnica

Novi Pazar je trenutno jedno od najvećih žarišta virusa korona u Srbiji. Prema rečima predsednika Mešihata Islamske zajednice u Srbiji muftije doktora Melvuda efendije Dudića u tom gradu i Tutinu je u prethodnih 10 dana od posledica virusa korona umrlo 114 osoba.

Međutim, da i u teškim trenucima ljudi ne gube nadu u Novom Pazaru pokazuje snimak koji se pojavio na društvenim mrežama.

Naime, nekoliko medicinskih radnika u jednoj bolnici u Novom Pazaru koji su došli u redovni obilazak pacijenata, rešili su da primene jednu do sada neviđenu tehniku lečenja.

– Da vam pokažem moje drugove, evo ih moji drugovi svi – rekao je jedan od medicinskih radnika u zaštitnom odelu, nakon čega su u sobu ušla još dvojica njegovih kolega.

– Ajmo baba, ajmo svi – rekao je on, nakon čega su sva trojica zapevala pesmu Jadranke Barjaktarević “Tvoja noć i moja zora”

– Da li će se ikad sresti, tvoja noć i moja zora, ne, nema zbora, prije će se otopiti, snijeg za vrha Durmitora- odzvanjalo je bolničkom sobom, što je posebno prijalo i baki koja se nalazila na lečenju, koja je zanjihala sa obe ruke podignute u vis, pa i mladiću koji se nalazio u krevetu pored nje, koji je takođe razdragano i veselo učestvovao u ovom performansu.

Grozota i LAŽ – Tako je stanje u novopazarskoj bolnici opisao čovek koji je otpušten s lečenja

Share via
Copy link