Horoskop Horoskopski znakovi

Sledi sudar sa realnošću za ova 3 znaka, ljubavna idila pod znakom pitanja do 28. novembra

svadja

Mesec u Jarcu je prilično pragmatičan i inteligentan tranzit. On nam omogućava da vidimo šta se dešava u našim životima kako bismo mogli da donesemo prave izbore šta da radimo u vezi sa njima.

Ovo je tipično za Mesec u Jarcu. Ovaj tranzit je “realista”.

Jedna od najčudnijih stvari koja nam se dešava je kada se otvorimo ideji da, možda, naši ljubavni životi i nisu toliko savršeni, u stvari, možda ipak nisu baš tako sjajni. Međutim, ovaj tranzit udara samo na one koji su odlučni da izdrže sudar sa realnošću.

Ovo su 3 znaka koja će biti na direktnom udaru tranzita.

Ovan

U vašem idealnom svetu, želeli biste da svi oko vas primete koliko je vaša veza savršena. Kod vas je to statusna stvar, i u vašem umu, to znači da ste postigli uspeh — i volite da to pokazujete. Primetite li da stvari u vašoj vezi nisu idealne kao što uglavnom nisu, osećate stid.

Tranzit Meseca u Jarcu, je tu da vam pokaže da stvari treba posmatrati sa mnogo manje fantazije i iluzije i da je u redu priznati da stvari nisu savršene.

Ko uopšte želi savršenstvo kome se ne može dorasti?

U naredna dva dana reč je o tome da prihvatite da imate probleme u odnosu i da na duge staze to nije ništa strašno. Sve dok ste spremni da to prihvatite i radite na tome.

 Škorpija

Imate izbor u naredna dva dana- možete sići s uma od nervoze ili pustiti Mesec u Jarcu da uradi svoj posao. To znači da ćete neminovno primetiti nešto što vam se ne sviđa kod vašeg romantičnog partnera. Ako to radite na način na koji obično radite, na kraju ćete biti veoma uznemireni kao i druga strana.

Međutim, ako odvojite vreme da prvo razmislite, onda ćete raditi sa isceljujućom energijom Meseca u Jarcu, koja dozvoljava teška vremena i radi na tome da ih poboljša.

Ovo su dani kada ćete uhvatiti sebe pre nego što odete predaleko, a kada to učinite, bićete ponosni na sebe što ste bili uzdržani. Čini se da ste mnogo strpljiviji nego što ste mislili da jeste. Bravo za tebe, Škorpijo.

Strelac

Skloni ste da letite do krajnosti, da maštate toliko da zaboravite šta je uopšte realnost. Trenutno  ste u vezi u kojoj upravo prelazite iz ‘faze medenog meseca’ u fazu stvarnog života.

To znači da počinjete da razumevate sve više stvari o osobi sa kojom ste što znači vrlo često i neka ne tako slatka saznanja.

Mogli biste potpuno poludeti od mana koje uviđate i naterati partnera da se oseća inferiorno i bezvredno ili biste mogli da usvojite energiju Meseca u Jarcu i dozvolite svom partneru prostor da bude ono što jeste, bez vaših oštrih osuda.

Niko nije savršen, i pogodite šta? Niste ni vi. Ove dane možete iskoristiti da konačno steknete strpljenja da izdržite romansu u njenom prirodnom stanju.

Oni su brutalno iskreni, 3 znaka koja će vam uvek sasuti istinu u lice

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
38 Shares
Share via
Copy link