Magazin Srbija

Hvala ti, Novače! Sada se i SNS glasila bore protiv MHE

novak informer

Nakon što je Novak Đoković rekao šta misli o protestima, redakcije tabloida u kojima sede ljudi koji sebe nazivaju novinarima bacile su se u orkestriranu pljuvačinu po heroju naše nacije i po njegovoj porodici. Napadi su usmereni na Novakovu taštu, koja je lažni ekolog prema rečima tabloida jer je učestovala u izgradnji više MHE po Srbiji. Ono što je nedostaje je informacija da je u tom poslu Novakova tašta učestvovala sa kumon predsednika države.

Nesrećne redakciije za plaćene SNS oglase pišu da je “ulje na vatru prevarenom narodu dolio Novak Đoković” svojom podrškom, kako kažu nazovi ekološkom skupu, a da je on u isto vreme zet Vere Ristić, koja je vlasnik firme koja se “borila svim silama da bespravno izgradi mini hidroelekrane i uništi srpske reke i prirodu”.

Zanimljivo je da smo, zahvaljući Novaku, došli i do toga da i naprednjačka glasila pišu o stavljanju reka u cevi i da to kritikuju, a da one koji se bore protiv MHE, uništavanja srpskih reka i prirode nazivaju pravim ekolozima.

Podsećamo, kada je CINS došao do podataka da majka Novakove supruge učestvuje u poslovima na izgradnji MHE, jer je pored Dragan Klisura, Nikola Petrović i Nenada Kovača i u manjem procentu vlasnica firme Eco Energo Group-a, nećete verovati, tabloidi o tome nisu izveštavali.

Firma “Eco Energo Group” je vlasnik sedam malih hidroelektrana koje imaju status povlašćenog proizvođača i sve se nalaze u Opštini Crna Trava, na jugoistoku zemlje. Ovoj firmi, čiji je direktor danas Nikola Petrović, je u ove četiri godine isplaćeno više od pet i po miliona evra, o čemu je pisao je CINS.

Nikola Petrović je kum predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Ako je tašta lažni ekolog, zašto kuma nema u tabliodima? Zato što SNS kum nije dugme!

Novosadski restoran odbio porodicu Đoković zbog MHE i podelio srpsku javnost

1.4K Shares
1.4K Shares
Share via
Copy link