Magazin

Nova mapa Fruške gore otkriva sve njene tajne

Udruženje “Fruškać” predstavilo je “tajnu” mapu Fruške gore koja će vas odvesti do predivnih skrivenih lokacija (štekova), objekata, jezera… Mapa otkriva i gde možete da prenoćite, vodi vas kroz zone zaštite, sadrži pešačke i biciklističke trekove.

Super opcija na mapi je izbor aktivnosti koje nudi Fruška gora – na primer gde možete da iznajmite bajs, jašete konje ili pak uživate u degustacijama domaćih vina.

mapa

– Istražujući Frušku goru poslednjih godina, naišli smo na sva ta super mesta i onda se rodila ideja da vam sve to predstavimo objedinjeno na jednom mestu. I što je najvažnije, sve smo lično obišli i uverili se da ono što se nalazi na mapi zaista zaslužuje da budu tu. Ovo je samo deo fruškogorske ponude koje smo uspeli da zabeležimo, zajedno ćemo uspeti još više.

Svako ko želi da se nađete na mapi neka se javi na email [email protected] i pošalje nam što više informacija o objektu ili usluzi. Na našem sajtu nećemo predstavljati neregistrovane objekte, domaćinstva i usluge, objekte koji su zatvoreni za javnost i objekte koje smatramo da nisu zanimljivi za našu ciljnu grupu – ističu iz Udruženja.

Da li ste videli sve vodopade Fruške Gore?

Čitajte Luftiku na Google vestima

175 Shares
175 Shares
Share via
Copy link