Lifestyle

Njihov suludi poljubac oduševio je svet, a od tada im se svašta dogodilo

Poljubac Aleksandre Tomas i Skota Džonsa usred navijačkih nemira na ulicama Vankuvera obišao je planetu. Šest godina kasnije par je i dalje zajedno, a mnogo toga zanimljivog proživeli su od ovog legendarnog “klinča”

Nakon slike strastvenog poljupca, Skota iz Perta i Aleksandru iz Kanade upoznao je ceo svet. Fotografija je nastala spontano, a pozadinu događaja otkrio je sam par tek kasnije u jednom intervjuu. Priča nije bila romantična – bar ne u onom tradicionalnom smislu.

Naime, devojka je prilikom nemira pala na ulicu, a Skot se spustio da joj pomogne. Pre nego što ju je podigao sa zemlje, usledio je poljubac koji je oduševio milione ljudi. Želeo je, objašnjava on, da je uteši, jer je u tom trenutku bila izbezumljena.

– Prevrnuli smo se na tlo, ja sam je poljubio kako bih je smirio, možete da zamislite koliko je bila uznemirena – rekao je Skot 2011.

Slika je protutnjala internetom, a svi su se pitali ko je misteriozni par.

Skoro šest godina kasnije par je i dalje zajedno, samo što sada žive u Pertu, gde Skot upravlja barom, a Aleksandra je inženjer.

Njih dvoje poslednje godine provode putujući po svetu i ludo se zabavljaju, o čemu svedoče i brojne fotografije na društvenim mrežama.

momak i devojka vodopad
Foto: Facebook

Iako je ova slika doprinela popularnosti, to nije uticalo na njihov život.

– Bio je čak i članak o nama, ali ne mogu da verujem da je ta slika završila čak i u akademskim krugovima – rekla je jednom prilikom Aleksandra.

Zanimljive činjenice o ljubljenju

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
191 Shares
191 Shares
Share via
Copy link