Poznati

“Možda sam zato singl”: Nives Celzijus sredila šminku, natočila vino, pa zagrizla sirov luk (VIDEO)

Nives dan zaljubljenih
Foto: Screenshot / Instagram / nivescelsius

Bivša Plejbojeva zečica i nekadašnja supruga fudbalera, Nives Celzijus (41), odlučila je da obraduje svoje fanove za Dan zaljubljenih.

Nives Zeljković, kako joj glasi pravo ime, u svojoj bogatoj biografiji oprobala se u pevačkim, glumačkim i spisateljskim vodama, a sada je na svom Instagram profilu objavila kako se priprema za današnji praznik ljubavi.

Naime, pozirala je pred kamerom u pripijenoj crvenoj haljini sa dubokim dekolteom – prvo je popravila ruž, zatim je natočila sebi čašu belog vina, a za muzičku pozadinu je izabrala prigodnu pesmu grupe Magazin “Simpatija”.

I dok je odzvanjao refren “svaki dan je Valentinovo”, Nives je odlučila da očisti crni luk i zadovodljivo ga pojede, baš kao da grize jabuku.

“Dan zaljubljenih na moj način. Zašto sam singl?! Možda zato što više volim luk od frajera”, napisala je ona u opisu videa, koji je izazvao različite reakcije.

Mnoge je nasmejala ovim potezom, neki su nedžentlmenski prokomentarisali kako je nabacila koji kilogram, a mnogi nisu mogli da veruju da je ova lepotica i dalje sama, posebno za današnji praznik.

“Hahaha, ma najjača si, jedeš luk k’o jabuku. Mogli bismo skupa, po luku i ćevosima… Šejtan!!! Samo takav”, napisao joj je jedan obožavaoc.

„Ono kad žuriš na posao, pa zaboraviš da obučeš gaće“: Nives Celzijus provocira, fanovi traže gašenje Instagrama

Čitajte Luftiku na Google vestima

114 Shares
114 Shares
Share via
Copy link