Srbija Vesti

Nišlije traže nestalog Jovana: Grad izlepljen plakatima, pregledaju se snimci kamera

Nestanak 18-godišnjaka iz Niša koji je prijavljen u sredu uveče, uznemirio je Nišlije.

Prijatelji porodice i volonteri su se udružili i oblepili skoro ceo grad plakatama sa njegovom fotografijom i potrebnim informacijima, a obilaze i lokale u kraju u kojem je mladić poslednji put viđen, a koji imaju nadzorne kamere, kako bi možda dobili više informacija.

Policija, kako kažu, još intenzivno traga za mladićem, ali nema još novih informacija.

Osim što na društvenim mrežama građani dele poruku majke 18-godišnjaka, koji je u sredu oko 23 sata krenuo kući i od tada mu se gubi svaki trag, neki od njih su se uključili u potragu.

HITNO!!! NESTAO MI JE SIN JOVAN VESELINOVIĆ !
NA SEBI IMA FARMERICE, CRNE PATIKE, CRNI DUKS I TAMNU JAKNU. MOLIM VAS…

Posted by Milica Cvetković on Wednesday, 17 February 2021

Grad je oplepljen fotografijama, a one su podeljene i većini taksi udruženja, pišu Južne vesti.

– Obilazili smo menjačnice, banke i lokale u tom kraju i svi su bili predusretljivi za snimke sa video nadzora i proveravaju ih – kaže Nišlijka koja je prijatelj porodice.

Uključili su se i oni koji imaju psa tragača, kao i neka privatna obezbeđenja, a apeluje se na sve građane da obrate pažnju i provere podrume i krovove svojih zgrada i kuća, kao i da ukoliko imaju bilo kakvu informaciju jave policiji.

Podsetimo, kako piše u Fejsbuk postu majke Milice Cvetković, njen sin Jovan je na sebi imao farmerice, crne patike, crni duks i tamnu jaknu, a poslednji put je viđen na Bulevaru Nemanjića u Nišu u sredu oko 23 sata.

Jovan (18) nestao u Nišu, majka moli za pomoć da ga pronađe

42 Shares
Share via
Copy link