Koronavirus Srbija

U Nišu među huliganima primećen i predsednik gradske opštine, napali novinare Južnih vesti

U niškom naselju Palilula sinoć se oko 20 sati okupila grupa od oko 40 ljudi s namerom da pali baklje sa krovova zgrada. Među okupljenima, primećeni su bili i upravnici nekih zgrada kao i predsednik Gradske opštine Palilula Aleksandar Ždrale, pišu Južne vesti.

Oko 20 sati najpre se čuo aplauz, da bi 5 minuta kasnije krenulo lupanje u šerpe i bacanje petardi sa terasa, a okupljeni su se povukli ispod krova prodavnice.

U jednom trenutku je nekoliko mladića ušlo u jednu od zgrada, ali su se brzo vratili, iz zasada, nepoznatog razloga.

Stanari su pozvali i policiju, ona je došla. Legitimisala je nas novinare, rekli su da će legitimisati i ostale građane – izveštava novinarka.

Na pitanje novinarke zašto beže, jedan od okupljenih je samo rekao – Zato što vas nisam pitao – i poručio novinarki da “spusti tu kameru dole”.

Južne vesti pišu da kada je prekinut lajv prenos na Fejsbuku, na njihovu novinarku i fotoreportera je bačena staklena čaša, a jedan automobil je velikom brzinom prošao tik pored njih.

Policija spasavala huligane od revoltiranih građana u Novom Sadu na Galens gradilištu

Ana Marković

Štreber i boem. Bosanka i Banaćanka. Novinar. Hodajući detektor laži i emiter istine. Omiljenost - miris uštipaka u 9 ujutru, selo, leto i grlati petao, crk'o dabogda.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

24 Shares
Share via
Copy link