Magazin

Član benda Nikole Pejakovića: Grobovlasnici više ne postoje, odluka da podrži SNS je njegova

nikola pejakovic

Koncert grupe Kolja i Grobovlasnici, koji je trebalo da bude održan 20. decembra u Beogradu u MTS dvorani, neće biti realizovan iz tehničkih razloga, objavila je promoterska kuća Long Play.

Na koncertu je trebalo da bude predstavljen novi album “Sreća i druge brige” ali održavanje je onemogućeno zbog iznenadnih tehničkih problema, napisali su oni.

Organizator će blagovremeno najaviti nove datume održavanja koncerta i promocije novog albuma, stoji u saopštenju.

Međutim, nakon objavljivanja ove vesti, oglasio se Ivan Aleksijević, dosadašnji pijanista ovog benda, piše Danas.

“Grobovlasnici sa tim nemaju veze, to je na žalost njegova odluka zbog koje taj bend više ne postoji, jer članovi benda ne žele da budu deo njegovog političkog angažmana i sve što mogu da kažem je da osećam veliko razočarenje, bes i tugu”, napisao je Aleksijević.

Da podsetimo, Nikola Pejaković Kolja jedan je od ljudi koji su potpisali podršku listi “Srbija ne sme da stane – Aleksandar Vučić”.

Bend Grobovlasnici činili su: Nikola Pejaković Kolja – vokal, gitare; Vojislav Aralica – gitare, bas gitara, prateći vokal; Ivan Aleksijević – hammond orgulje, klavir, prateći vokal; Sebastijan Kerekeš Seba – bubnjevi, prateći vokal; Kristijan Mlačak – tenor saksofon, prateći vokal i Nemanja Banović – truba, prateći vokal.

Nikola Jokić podržao listu – Aleksandar Vučić Srbija ne sme da stane – makar tako tvrdi predsednik

Izvor: Danas

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link