Magazin

Nezaposleni učitelj iz Kikinde osvojio stan u Beogradu: “Rekao sam supruzi da ćemo dobiti, morao sam da ispunim obećanje”

dobitnik-stana-kikinda
Foto: Printscreen

Nezaposleni učitelj kaže da direktan prenos izvlačenja nije gledao i da je kasnije saznao da je osvojio stan u Beogradu.

Dobrivoj Martonoši (60) iz Kikinde, postao je ponosni vlasnik dvosobnog stana u Novom Beogradu. Učestvovao je u nagradnoj igri ‘Uzmi račun i pobedi’, a njegov skenirani račun, među 266 miliona pristiglih, izvukao je džudista Aleksandar Kukolj.

Nezaposleni učitelj kaže za Kurir da direktan prenos izvlačenja nije gledao. Neočekivanu vest saznao je od koleginice.

– Pozvala je me je telefonom drugarica. I ona je Kikinđanka, ali živi u Beogradu. Upitala me je da li sam dobio stan. Ostao sam zatečen jer sam gledao neki film. Malo sam izvrteo kanale i imao šta da vidim. Da vam kažem iskreno, verovao sam u to da ću biti jedan od srećnih dobitnika. Pre dve nedelje, pošto sam poslao novi račun, rekao sam supruzi Tatjani da ćemo dobiti stan. Obećanje sam morao da ga ispunim. Veoma smo srećni i stan je došao u pravo vreme . Pomoći će nam da rešimo materijalne probleme  – kaže Martonoši i dodaje da je poslao ukupno oko 200 računa:

– Osamdesetih godina dobio sam peticu na lotou. Tada je bila premija, a osvojio sam ondašnjih 2.500 nemačkih maraka. Imam teoriju koju zovem teorija čuda, a to je da me život uvek iznenadim lepim stvarima kada mi je to najpotrebnije. Zadao sam sebi zadatak da upoznam Aleksandra Kukolja i da mu se lično zahvalim – rekao je Martonoši.

Ovako izgeda stan u Beogradu na vodi od preko milion evra, samo četka za WC šolju košta 700 €

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link