Od 2012., pa sve do 2025. godine, Neptun boravi u svom sedištu – Ribama, gde je najjači, a kao “teška planeta” šalje dosta energije svim znakovima Zodijaka i značajno utiče na određene segmente života. Na koji način će se ova planeta, simbol mistike, ezoterije i hazarda umešati u vašu budućnost?

Ovan

Ovan

Ljubav

Ne znate šta zapravo želite, imate pogrešnu sliku stvarnosti koja vas iznova i iznova razočarava. Srodna duša je pored vas, ako ste u vezi to bi konačno trebalo da shvatite, a ukoliko ste u potrazi za partnerom, pogledajte dobro oko sebe.

 

Posao

Intuicija vam je vrlo izoštrena, što je odlična osnova za nove poduhvate u karijeri. Međutim, “šesto čulo” bi moglo izazvati probleme u odnosima s ljudima jer ćete potpuno neosnovano sumnjati u bliske saradnike.

Zdravlje

Nervi su vam napeti kao strune. Pronađite načina da se opustite, bavite se sportom, vežbajte jogu, meditirajte.

Bik

 

BikLjubav

Odnosi sa suprotnim polom vrlo su nestabilni, teško će vam polaziti za rukom da ostvarite razumevanje sa partnerom, biće to konstantna igra “gluvih telefona”.

Posao

Ne oslanjajte se na pomoć prijatelja i uticajnih osoba, jer ćete doživeti veliko razočaranje. Shvatićete da mnogi u koje ste verovali žele samo da vas iskoriste.

Zdravlje

Neumerenost je vaša slaba tačka, ali to krijete čak i od sebe. Posezanjem za hranom ne možete rešiti nijedan problem, samo ćete ozbiljno narušiti zdravlje.

Blizanci

Blizanci

Ljubav

Sve što budete skrivali izaći će na videlo na najgori mogući način, bilo da je reč o preljubi, tajnoj ljubavi ili laganju partnera. Vaše najjače oružje je istina.

Posao

Taman kad pomislite da je sve u redu, iskrsne neka komplikacija. Pomirite se s činjenicom da vam ništa neće uspeti iz prve i nastavite dalje jer vas očekuje uspeh, osim ako vaš izbor nije politika.

Zdravlje

Svaka vrsta zavisnosti stvoriće vam velike probleme, zato ostavite duvan, smanjite alkohol i posvetite se zdravlju koje vam narednih godina mora biti u prvom planu.

Rak

Rak

Ljubav

Duhovno sazrevanje donosi vam nove poglede na život. Ono što ste nekada smatrali nemogućim, polako se ostvaruje: odnose s partnerom i ljudima koji vas okružuju gradićete na drugačijim osnovama.

Posao

Dobro proverite svaku informaciju pre nego što se upustite u nove poslovne poduhvate jer postoji mogućnost da budete obmanuti. Ovo se naročito odnosi na one koji rade u medijima.

Zdravlje

Sklonost infekcijama pratiće vas narednih nekoliko godina ukoliko ozbiljno ne poradite na imunitetu. Izbegavajte brzu hranu i gazirana pića.

Lav

Lav

Ljubav

Maštovitost i romantika nisu vam jača strana, sada je pravi trenutak da se to promeni. Rezultati će biti više nego pozitivni, iznenadiće vas reakcije suprotnog pola.

Posao

Uspešno plivate, izbegavate sve zamke i polako se penjete ka vrhu. Novac pristiže preko nasledstva ili uz pomoć druge osobe.

Zdravlje
Dobro proverite nuspojave i rok trajanja svakog leka koji uzimate. Opasnost vam preti od vode, ne plivajte daleko od obale.

Devica

Devica

Ljubav
Neptun napada vaše Sunce unoseći konfuziju u vaš život, a to se, nažalost, odnosi i na emocije. Teško se prilagođavate i nestabilni ste. Sklonost analiziranju koja vas inače sputava, može vam biti od velike pomoći.

Posao

Izazovi vas prate već duže vreme ali im odolevate jer umete da postavite stvari an svoje mesto. Predstoje vam neočekivana priznanja od nadređenih.

Zdravlje
Nemojte posezati za lekovima za spavanje jer biste mogli razviti zavisnost koje ćete se vrlo teško osloboditi. Pokušajte da rešite problem pomoću alternativnih metoda.

Vaga

Vaga

Ljubav

Vaša poslovična neodlučnost kulminira i odluke donosite teže nego ikada. Poigravate se strpljenjem voljene osobe, mogla bi vas iznenaditi neočekivanim potezom.

Posao

Nezadovoljni ste poslom, ali stanite na loptu i upitajte se šta činite da biste promenili svoj status. Više truda, zalaganja i požrtvovanja doneće rezultate koje priželjkujete.

Zdravlje

Vaša najslabija tačka je koža koja će u narednom periodu biti podložna infekcijama i alergijama.

Škorpija

Skorpija

Ljubav

Žudite za ljubavlju i čini vam se da nikada nećete biti emotivno ispunjeni, da uvek nešto nedostaje. Fokusirajte se na pozitivne starne veze, ne bi bilo zgoreg i da proanalizirate svoje ponašanje.

Posao

Otvaraju vam se nove perspektive, upregnite sve snage jer će vam se trud i te kako isplatiti. Predstoji vam iznenadni priliv novca.

Zdravlje

Na udaru vam je urinarni trakt, ne bi bilo loše da zakažete kontrolu kod specijaliste.

Strelac

Strelac

Ljubav

Vernost vam nije jača strana, ali pre nego što se upustite u novu zabranjenu vezu, dobro razmislite jer rizikujete veliki skandal. Sukobi u porodici.

Posao

Zbog konstantne nervoze i napetosti na radnom mestu razmišljate o promeni posla. Pre nego što krenete u akciju, razmislite dobro koliko u celoj toj situaciji ima vaše krivice.

Zdravlje

Nemojte se uspaničiti ako otkrijete da su vam uvećani limfni čvorovi. Najverovatnije je reč o nekoj bezazlenoj upali, ali obavezno posetite lekara.

Jarac

Jarac

Ljubav

Nespretni ste u izražavanju emocija, ali vaša iskrenost i diskretna pažnja ne mogu ostati neprimećeni. Ipak, ne zavaravajte se – to ne pali kod nestrpljivih Blizanaca, Vage i Strelca. Napeti odnosi s braćom.

Posao

Imate neverovatno kreativna rešenja i zato je posao segment života u kojem ste najuspešniji. Vodite računa kada putujete automobilom, Neptun bi mogao da kazni svaki trenutak nepažnje.

Zdravlje

Posetite stomatologa jer bi vam zubna infekcija mogla stvoriti velike probleme.

Vodolija

Vodolija

Ljubav

Zbog prividne nezainteresovanosti i stava “lako ćemo”, što je u ovom periodu podstaknuto položajem Neptuna, može se desiti da nesvesno propustite sjajne prilike. Dozvolite da ispliva vaša romantična strana.

Posao

Ne pozajmljujte novac čak ni najbližim prijateljima i pazite gde i kako ulažete. Očekuje vas finansijska nestabilnost.

Zdravlje

Umor i slabost su simptomi koej ne treba zanemarivati. Proverite krvnu sliku.

Ribe

Ribe

Ljubav

Mašta vam je neiscrpna, kao da živite u nekom paralelnom svetu koji nema mnogo dodira sa stvarnošću. Zbog toga vam izmiču potencijalne veze, dok se postojeće polako hlade.

Posao

Iskoristite imaginaciju na pravi način, istražujte svoje potencijale, okušajte se u umetnosti ili pisanju. Postoje velike šanse da uspete.

Zdravlje

Veoma ste osetljivi, vaša tanana duša sklona je depresiji, ali nemojte posezati za lekovima, već pokušajte da pronađete zadovoljstvo u svakodnevnim stvarima.

Indijanski horoskop: Koja životinja se krije u vama?

Lajkujte stranicu Luftika i prvi pročitajte nove tekstove ↴

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here