Horoskop Horoskopski znakovi

Ovim horoskopskim znacima negativne strane ličnosti su izražene do brutalnosti!

devojka-buntovnica-tetovaze

Niko nije savršen, te svako od nas ima mane. Ali, postoji horoskopski znaci kojima su negativne strane izražene do brutalnosti.

Oni su na sve spremni da bi došli do zacrtanog cilja.

Ovnove privlači oružje

Ukoliko se bave kriminalnim radnjama, najverovatnije ih drugi plaćaju za to, bilo da su uterivači dugova, ucenjivači ili plaćene ubice, piše Still.

Impulsivni Rakovi znaju često prenagliti

Osobe rođene u znaku Lava važe za one koji najčešće nose ili poseduju oružje. Bave se i provalama, a i hakovanjem. Impulsivni su i pored dobro razrađenog plana, najčešće prolaze loše jer brzo sve priznaju.

Blizanci su skloni prevari

Ukoliko se bave kriminalom, najčešće su u pitanju prevare. Blizanci ne prete uz pomoć pištolja, već lažnim obećanjima.

Nakon što budu uhvaćeni svim silama pokušavaju da se izvuku, te su spremni na sve, pa i na to da otkriju ime pomagača. Ali, čak i tada posežu za lažima kako bi se isčupali.

Bik ne može da odoli novcu

Ovaj horoskopski znak je uglavnom umešan u poslove koji podrazumevaju malo rada, a veliku zaradu, poput pranja novca i krađe.

Najčešće posao bavljaju sami i nikome ne govore o tome. Ako ih uhvate na delu, pokajaće se i dati sve od sebe da im oproste.

Rakovi misle da su neki ljudi zaslužili nasilje

U trenucima psihičke rastrojenosti Rakovi su skloni nasilju, a najčešće je reč o ubistvima iz strasti ili osvete i otmicama.

Teško kontrolišu svoj temperament, te su u stanju da ubiju svog šefa zbog otkaza. Kada ih uhvate, Rakovi deluju izgubljeno, ali i dalje smatraju kako njihove žrtve to ‘zaslužuju.’

Device sve do tančina isplaniraju

Među pripadnicima zemljanih znakova, Device su najmanje sklone kriminalu. Ako se i bave mutnim poslovim, to do detalja ih isplaniraju.

Kao i drugi pripadnici zemljanih znakova, najviše se bave finansijskim prevarama. Zbog toga, Device su kao kriminalci izuzetno opasne.

Neće se upuštati u sitne prekršaje. Ako već rizikuju svoju slobodu, to rade iz velike koristi ili zbog slave.

Počinje mlad Mesec u Devici: Jedan znak će upoznati veliku ljubav, a evo ko treba da se čuva

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

218 Shares
218 Shares
Share via
Copy link