Horoskop Nedeljni horoskop

Nedeljni ljubavni horoskop od 8. do 15. februara 2016.

Nedelja ljubavi u kojoj će neki uživati u Danu zaljubljenih, dok će drugi tražiti pravu ljubav. Šta kažu zvezde, šta nam donosi sledeća nedelja?

Ovan

Odmaranje kraj partnera je ono što preželjkujete u ovoj nedelji, a kako kažu zvezde to će vam se i ostvariti. Dom, odmori i ljubav su vam više nego potrebni, jer vam na poslu baš i ne cvetaju ruže. Vi znate da će sve biti kako treba, ali je ovaj period za vas svakako težak.

Bik

Neočekivani obrti vam slede u ovoj nedelji. Nepredviđene situacije, leptirići u stomaku, nove ljubavi samo su delić onoga što vas čeka u drugoj nedelji februara. Kod vas kao da je proleće već počelo. Ove zanimljive situacije vam pomažu da napredujete u poslu, a baš zbog toga vas zdravlje dobro služi, jer ste zadovoljni.

Blizanci

Još jedna nedelja puna nervoze, ali vaša duhovitost vas ni u najtežim momentima ne napušta. Potrebno je malo vremena da opet budete svoji kako biste opet osvojili vašeg partnera, prijatelje i ljude koji vam znače. Što se tiče zdravlja neophodno je da što pre smanjite nervozu.

prolece-moda
Pixabay ©

Rak

Rakovi će i u narednoj nedelji pokazati da imaju emocije iako su u ljušturi pod kojom kriju osećanja u vezi sa bliskim ljudima. Očekujte nove finasijske uspehe, ali i poboljšanje zdravstvenog stanja.

Lav

Lavovima sve dobro ide osim polja ljubavi. Oni koji vas žele ne mogu da vas imaju, a one koje vi ne možete da osvojite smatrate plenom. Pa dobro kažu kakav ti je plen takva si ti zver. Nemojte odustajati i budite ono što jeste.

Devica

Device su aktivne na poslovnom planu, pa nemaju dosta vremena da se posvete drugim stvarima. Jedna osoba im privlači pažnju, ali nisu još sigurni u njene namere. Više se odmarajte u ovoj nedelji.

Idi na sledeću stranu >>>

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku