Horoskop Lifestyle Nedeljni horoskop

Nedeljni ljubavni horoskop od 19. do 25. oktobra

Ova nedelja je puna strasti, flerta i ljubavi, ali tu su i manje svađe. Ko treba da se nada susretu, a ko bolje da ne ustaje iz kreveta ove kišovite nedelje?

Ovan

Ovnovi šta se dešava sa komunkacijom? Oni koji su u vezi treba da pokušaju da se usaglase sa partnerom, dok oni koji su u braku ne moraju da brinu. Slobodni Ovnovi treba da da upoznaju jednu interesantnu osobu koja ih posmatra već duže vreme.

Bik

Bikovi koji su u braku su u stabilnom odnosu za sada, dok oni koji su u vezi uživaju u svakom momentu. Za one koji nemaju vezu ova nedelja je idealna za izlaske, tako da ukoliko ste sloboni samo napred. Postoji jedna osoba u vašem okruženju koja vam nije jasna, ali ćete ubrzo saznati da li želi prijateljstvo ili nešto više.

ljubavna-prica-savet

Blizanci

Za one koji su u braku ovo je teška nedelja puna svađica, ali ne očajavajte. Blizanci se u ovom periodu previše nadaju, pogotovo oni slobodni, jer ih zanima jedna osoba. To što ona pokazuje nezainteresovanost, nema mnogo veze sa vama, samo je zauzeta poslovima. Oni u vezama neka se pripreme na to da njihova romantična veza ide u “ozbiljnom” pravcu.

Rak

Rakovi u braku, izdržite još ove nedelje to što partner svoje greške prebacuje na vas. Oni u dužim vezama pokušavaju da izgrade odnos koji je bio idiličan na početku. Slobodni Rakovi će konačno dobiti ono što su čekali duži vremenski period.

 Lav

Lavovi u braku znaju šta rade, nema problema, jer ste se već uskladili. Oni u dužim vezama ističu svoju dominaciju, što je dobro. Ova nedelja je puna obaveza, a vi ste svesni da vaša veza može opstati jedino ako je sve u vašim rukama. Slobodni se nalaze na raskršću između slobode i vezivanja. Šta li će prevagnuti? Želja za slobodom ili za ljubavnim odnosom. Ova nedelja će pokazati da ćete se bez razmišljanja odlučiti za ovo drugo.

Više o mesečnom horoskopu

 Devica

One u braku i vezi očekuje nedelja puna nesuglasica. Savet vam je da smanjite nervozu. Slobodne Device opet ne znaju šta hoće. Ovo je period kada vas svi startuju, svi sa vama flertuju. Sada možda ne primećujete jednu osobu, koja je tu od pre, ali ona je od svih udvarača najbolji materijal za vezu.

dizni-ljubav, kako utice na decu

Vaga

Ne treba da kažete uvek sve što mislite, naročito ako ste u braku ili vezi. Slobodne Vage u potpunosti ubeđene da su pronašle osobu svog života. Koliko ste puta do sada u životu baš to pomislili, pa tek kasnije uvideli koliko ste se prešli? Druga strana je isto zainteresovana za vas, ali videćemo u kom pravcu će ići sve to.

Škorpija

Škorpije u emotivnim odnosima ili braku imaju potrebu da budu malo sami kako bi rešili poslovne probleme. Slobodni žele da zaborave jednu osobu i nadaju se da su se od nje ohladili. Zapravo nije tako. Ona je tu i neće odustati od vas iako je vi “držite u rezervi” i smatrate prijateljem. Znate da niste u stanju da budete u vezi sada, ali dopustite ovoj osobi da vam se približi, jer vam je zanimljivo sa njom i imate zajedničkih tema.

 Strelac

Oni u braku su stabilini, jer sledi mirno more što se tiče ove nedelje. Strelčevi u vezi trpe dominaciju druge strane. Slobodnima je ova nedelja prava prilika da osvoje nekoga ko im se sviđa.

dizni-ljubav-2

Jarac

Može se reći sve dobro funkcioniše u vašoj vezi ili braku. Slobodni Jarčevi nadajte se povoljnoj situaciji za vikend.

Vodolija

Vi dominirate u vezi ili braku i ne popuštate kada je u pitanju vaša tvrdoglavost. Za sada vam to dobro ide, ali gde će vas to odvesti, videćemo. Slobodne Vodolije uživaju u ovom peridu. Toliko flerta i zabave niste imali već duže vreme.

Ribe

Ribama je ova sedmica stabilna ukoliko su u braku ili vezi. Što se tiče slobodnih Riba njima nije jasno samo jedno, zašto neka osoba  pokazuje zainteresovanost, ali ne i naznake da bi želela nešto više od toga. Prepustite se, jer sve može biti, ako se ne razmišlja previše o tome.

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link