Horoskop Nedeljni horoskop

Nedeljni ljubavni horoskop od 14. do 21. decembra

Brojimo sitno do nove godine, a šta nas još čeka u ovoj 2015. godini? Šta kažu zvezde, kome je decembar poslednja šansa za novu ljubav, a ko treba da sačeka januar?

ovan-horoskop-znak
pixbay.com ©

Ovan

Situacija se i dalje ne menja na ljubavnom planu. Vama zvezde poručuju da sačekate novu godinu kako biste rešili ljubavnu situaciju u kojoj se nalazite.

Bik

Vi ste se upustili u provode, avanture, flert, ali i dalje tragate za osobom sa kojom biste mogli da uđete u 2016. godinu.

Blizanci

Blizanci vole decembar zbog provoda i dobrih žurki. Takvi događaji su dobri moment da se upustite u flert što vama svakako prija.

Rak

Rakovi koji su i dalje sami treba da sačekaju novu godinu kako bi im ona konačno donela neke promene.

lav-horoskop-znak
pixbay.com©

Lav

Nakon deprimirajuće situacije, sada se sve vraća na svoje mesto. Tražite prostor i vreme na kojem ćete ponovo da zabliste u punom sjaju i da opet sve oči budu usmerene ka vama. A onda ćete se upustiti u akciju i lov.

Devica

Devicama se konačno nešto dešava u ljubavnom životu, mada ni one same nisu svesne šta. Nastavite ovim tempom, dobro vam ide.

Vaga

Vagate i dalje, ali svakako da ne želite da praznike provedete sami. Još malo je ostalo od decembra, nemate baš puno vremena za razmišljanje.

Škorpija

Pošto ste propustili sve šanse za ljubav u ovoj godini bolje da sačekate nove prilike u novoj godini.

Strelac

Decembar je mesec koji vam donosi iznenađenja. Tek sada shvatate da je ovo vaš mesec, jer vam donosi uspeh na ljubavnom planu. Konačno se dešava ono što ste dugo čekali.

Jarac

Stabilnost, veza, brak to je ono čemu težite. Ukoliko ste već u dugoj vezi vi ćete uživati, a ako niste onda je najbolje da sačekate novu godinu kako biste započeli novu emotivnu vezu.

Vodolija

Vodolija je i dalje zaljubljena i ne odustaje dok ne dobije ono što želi. Možda vam se u novoj godini ispuni ta velika želja.

ribe-horoskop-znak
pixbay.com©

Ribe

Stabilan odnos vam je i dalje na prvom mestu, a to ste uspeli da sačuvate tokom godine, sada preostaje da samo u tome uživate.

Saznaj koje su najveće mane horoskopski znakova

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link