Horoskop Nedeljni horoskop

Nedeljni horoskop od 4. do 10. marta 2024. godine

nedeljni horoskop prolece

Ova nedelja će doneti mnogo čarolije, već dugo najavljivane, i zaljubljivanje, ili barem sanjarenje o ljubavi, i nežna dobra dela mnogim znacima zodijaka.

Naravno, treba obratiti pažnju i na odredjeni stepen stvaranja iluzija u vezi te iste ljubavi. Moraćemo da se prepustimo našoj intuiciji da nas vodi ove nedelje.

OVAN

Posao

Kada je posao u pitanju, Ovnovima se ove nedelje može nagovestiti kraći poslovni put, kojim oni neće biti mnogo oduševljeni, ali šta je tu je. Moguće je da krajem nedelje čak razmene i neke oštrije reči sa pretpostavljenima, koji to neće očekivati od njih.

U svakom slučaju, Ovnovi, imate dovoljno energije da svaki posao privedete kraju i kvalitetno ga uradite, i zbog toga krajem ove i početkom iduće nedelje možete očekivati i neku nagradu, ili barem javnu pohvalu.

Ljubav

Ovnovi, prošle nedelje sam vas upozorila na mogućnost tajne ljubavi, koja u slučaju da se desi, ne bi zadugo ostala tajna, pa to ove nedelje moram posebno da vam podcrtam. Šanse da se ove nedelje konačno ta ljubav desi je ogromna, a iz nekog razloga mora ostati tajna. Moguće je da se radi o nekome sa posla.

Ako nije ljubavna veza u pitanju, onda je nažalost, neko veće emotivno razočarenje ili spoznaja da vaš partner nije ono za šta ste ga vi smatrali. Ipak bez obzira šta god bilo, vi ćete emocijama pristupati sa jednog romantičarskog aspekta, nadahnuti idejom ljubavi uopšte.

Zauzeti Ovnovi, ne podležite čarima izuzetno privlačne i harizmatične osobe, neće dugo ostati tajna.

Zdravlje

U ovoj nedelji se nastavlja apel da budete oprezni u saobraćaju, i nikako brza vožnja, a baš tome ćete biti skloni.

Moguća je manja depresija ili crne misli, pa nikako ne posežite za čašicom alkohola, budite svesni da je ovo trenutno stanje.

Pavel Globa otkriva da će drugi deo marta 2024. biti jako izazovan za 4 znaka – pred njima je posebno težak period

Čitajte Luftiku na Google vestima

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

179 Shares
179 Shares
Share via
Copy link