Magazin Srbija

Nataša progovorila o porodičnom nasilju: „Posle par sekundi sam povratila, vrištala sam“

natasa-bekvalac-suze
Foto: Printscreen Blic TV

Pevačica Nataša Bekvalac uvek ističe ljubav i vezanost za svoju porodicu,  a sada je sve ganula jednom objavom na Instagramu.

Naime ona je pozirala sa roditeljima i sestrama, a uz objavu na kojoj su svi zagrljeni i nasmejani, osvrnula se i na temu nasilja u porodici, naročito nad decom.

– Jako sam potresena ovih dana. Grlim i ljubim svoju decu jače nego ikada. Nisam mogla da pogledam snimak zlostavljanja deteta, posle par sekundi sam povratila. Nisam mogla da pogledam ceo snimak prebijanja devojčice na teniskom terenu, vrištala sam. Danas sam kod mame i tate sa decom, shvatila sam da ih dugo nisam videla, a uvek imam kao nesto preče… A ništa nije preče od porodice.

– Nekako sam posle svega što sam ovih dana videla imala potrebu da odem svojoj kući. Mami i tati u Novi Sad. Molim vas prijavite. Molim vas ne ćutite. Molim vas ne dozvolite da se dešava pored vas, a da ‘to nije vaš problem’. Eto, molim vas… I volim vas. Niko nije slobodan ako svi nismo slobodni… I niko nije zaštićen ako svi nismo zaštićeni. Retko objavljujem slike mame i tate jer ne vole. Sada objavljujem jer ja volim. Mama i tata, Kiko i Gaga, volim vas –  napisala je Nataša.

Podsetimo, snimak zlostavljanja devojčice, koji se pojavio na društvenim mrežama, podigao je veliku prašinu i zgrozio javnost.

Slavica Đilas (27), koja je krvnički tukla ćerku krila se najpre od policije na groblju, nakon čega je uhapšena.

Radnici CZSR Grocka su preuzeli maloletnu decu i iodveli ih, a Slavici je određen pritvor. Ona se u petak pred tužiocem branila ćutanjem, a Drugo osnovno tužilaštvo u Beogradu tereti je za krivično delo nasilje u porodici.

 

143 Shares
143 Shares
Share via
Copy link