Film Magazin

Naša omiljena serija bi mogla da se vrati na TV ekrane

Mućke, popularni sitkom BBC-ja, koji je završen pre više od 15 godina, uskoro bi se ponovo mogao naći na malim ekranima, barem prema najavama Džima Salivana, sina autora originalne serije.

Iako je pre nekoliko godina izjavio kako su „Mućke“ nestale nakon smrti njegovog oca Džona, koji je preminuo 2011. godine, on je ovih dana najavio kako će se legendarna ekipa ponovo okupiti kako bi razmotrili mogućnost snimanja neke vrste ove serije.

– Uvek sam govorio da je serija, kakvu smo poznavali i voleli, završena odlaskom mog oca, ali sam uveren da likovi mogu da se vrate u nekoj varijanti. Ne mogu da otkrijem tačno na koji način, ali želim da vam kažem da obratite pažnju u narednom periodu… Misija je da očuvamo zaostavštinu mog oca, apsolutno. To je uvek bilo, i biće moj prioritet – rekao je Džim Salivan za „Miror“

Inače, serija „Mućke“ snimana je 20 godina, od 1983. do 2003. godine i zabeležila je planetarni uspeh, pa je bila i jedna od popularnijih serija na području bivše Jugoslavije.

S najavama Džima Salivana, koji je nastavio očevim stopama i napisao nekoliko specijala i spinofa popularne serije, čini se da bismo uskoro mogli gledati neke nove nastavke u kojima će publiku zabavljati Del Boj i Rodni.

Top 7 sitkoma svih vremena

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

83 Shares
Share via
Copy link