Lifestyle Magazin

Žene trče kod njega sa svojim ljubimcima: On je najzgodniji veterinar na svetu (FOTO)

Upoznajte Evana Antina, zgodnog veterinara iz Kalifornije za kojim su poludele žene širom sveta. Postao je prava zvezda Instagrama, gde ga prati više od milion pratitelja. Osim što objavljuje fotografije preslatkih životinja, ne zaboravlja da u svakoj svojoj objavi podeli i praktično znanje.

Kako mu je broj pratioca iz dana u dan rastao, ‘zapeo’ je za oko mnogim medijima. Zahvaljujući tome, magazin People ga je više godina za redom proglasio najzgodnijim veterinarom na svetu!

Nedavno je pokrenuo svoju vlastitu emisiju ‘Evan goes wild’ koja se emituje na Animal Planetu od februara ove godine, piše 24sata.hr.

Iako se fokusirao na egzotičnije životinje, Evan voli mačke i pse pa sarađuje s Comfort Zonom kako bi porodicama pomogao da njihove mačke budu srećne, zdrave i bez stresa.

Evan je poreklom iz Kanzasa i uvek je imao strast prema životinjama, ali njegova ljubav uvek je naginjala prema egzotičnim životinjama, pre svega gmizavcima i bubama.

Studirao je na Univerzitetu u Koloradu i putovao svetom učeći o specifičnim eko sistemima i fauni.

Inače, radi u veterinarskoj klinici u Kaliforniji i neguje sve vrste životinja od domaćih, potencijalno opasnih do tradicionalnih kućnih ljubimaca. Kada ne radi u veterinarskoj stanici, putuje svetom radeći veterinarske poslove i istražuje divljinu.

View this post on Instagram

Do you believe that full moons bring out evil monsters❓ They do…but not the cool ones… Did you know full moons offer the most dangerous nights of the month for highly desired wildlife in the African bush? A full moon is nature's stadium lights for poachers and significantly higher rates of poaching occur during a full moon and the nights shortly before & after. I didn't know this until I started working with Rhino and now I can never look at a full moon the same…I'm always concerned about the potentially tragic news I may hear about in the middle of the night. Plz pray with me for the Rhino tonight ???. Last full moon I was staying with my South Africa family @rhino911npo and now I'm back in LA sending prayers & anti-poaching energy their way… Much more to come on my very recent visit to #SouthAfrica ?? ❤️?? #wildlife #conservation #saveourrhino #antipoaching @rhinopridefoundation

A post shared by Evan Antin ??????????? (@dr.evanantin) on

Na njegovom Instagram profilu možete pronaći sve, od simpatičnih fotografija majmuna, malenih paukova i divovskih mačaka do videa u kojima Antin hrani afričke slonove i igra se s neobičnim životinjama na Šri Lanki.

Njegov profil razlikuje se od ostalih po tome što nećete pronaći samo fotografije slatkih životinja već i savete o njihovoj nezi.

Za one koje su se već zaljubile, imamo tužnu vest. Evan je u dugogodišnjoj srećnoj vezi i uskoro će stati pred oltar. Svi njegovi snovi su se ostvarili – radi ono što voli, ima partnerku koja mu pruža podršku u njegovom poslu i vodi svoju emisiju.

Njegove nezaboravne avanture možete pratiti na njegovom službenom profilu Dr. Evan Antin.

Najlepši doktor na svetu je plastični hirurg i živi u Beogradu

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
75 Shares
Share via
Copy link