Horoskop Horoskopski znakovi

Bik, Strelac, Jarac, Vodolija i Ribe su najveći romantici koji vole kao na filmu

par-ljubav-momak-devojka

Pandemija koronavirusa promenila je način upoznavanja i ljubavnih sastanaka, ali i dalje postoje oni koji veruju da prava ljubav postoji i čekaju svoju posebnu osobu. Oni su najveći romantici Zodijaka i ne vole usputne odnose.

Prema astrologiji, postoji pet horoskopskih znakova koji su veliki romantičari.

Bik

Bikovi veruju u ozbiljne, dugotrajne veze. Oni više vole da uđu polako u vezu i žele da se stvarno zaljube pre nego što stvari podignu na sledeći nivo, piše Noizz.

Strelac

Dok ne pronađu onu posebnu osobu, Strelci ne ulaze u veze. Ne veruju u povremena druženja i spajanja, a spremni su doživotno, ako je potrebno, da čekaju svoju jedinu istinsku ljubav.

Jarac

Jarčevi su beznadežni romantičari. Zaljube se teško i intenzivno. Obožavaju spojeve i večere uz sveće. Uvek su spremni da ispune svaku želju svog partnera.

Vodolija

Žele da budu iznenađeni darovima i pismima usred dana. Ne razumeju nov način spojeva i žele da budu potpuno posvećeni svojoj romantičnoj vezi.

Ribe

Žele da uživaju ​​u romansi i ​​u malim trenucima, umesto da požuruju celu stvar. Vole da se stvari sporo odvijaju i žele intimnu i dugoročnu vezu.

Ovan, Lav, Devica i Jarac u 2021. imaće sreće i u ljubavi i sa finansijama

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

477 Shares
477 Shares
Share via
Copy link