Horoskop

Lav, Vaga i Strelac su najveći rasipnici Zodijaka, operisani od štednje

luksuzni-zivot-zena-devojka-novac-bogatstvo

Danas ćemo vam otkriti tri horoskopska znaka koji su poznati po svojoj velikodušnosti i sklonosti trošenju novca. Oni žive kao kraljevi i kraljice i ne znaju da štede.

Lav

Lavovi su poznati po svojoj strasti za luksuznim životom i svime što je glamurozno. Velikodušni su i rado dele svoje bogatstvo s drugima, a često troše novac na skupa putovanja, dizajnersku odeću i nakit. Lavovi vole da pokazuju svoje bogatstvo i imaju skupocene stvari oko sebe, a često će ulagati u visokokvalitetne i elegantne predmete koji će im dati osećaj posebnosti.

Vaga

Vage su vrlo društvene i sklone trošenju novca na izlaske, druženja s prijateljima i zabave. Takođe vole da se okruže lepim stvarima, pa će ulagati u umetnička dela, skupocene uređaje i modne dodatke. Vage traže sklad u svemu što rade pa će se truditi da pronađu ravnotežu između uživanja u bogatstvu i štednje novca.

Strelac

Strelci su avanturističkog duha i vole da troše novac na putovanja i istraživanje novih kultura. Često su skloni impulsivnoj kupovini, ali se to najčešće odnosi na stvari koje ih nadahnjuju ili imaju sentimentalnu vrednost. Strelci su otvoreni za nova iskustva i žele da žive život punim plućima, pa će se radije osloniti na svoju intuiciju nego na budžet kada donose odluke o novcu, piše srbijauzivo.com.

Ovi horoskopski znakovi su sušta suprotnost, ali magnetski se privlače vatrenom strašću

Izvor: Alo

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

61 Shares
Share via
Copy link