Horoskop Horoskopski znakovi

Blizanci, Vage i Ribe su najveće kukavice Zodijaka koje ne znaju da se izbore za sebe

Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima plaše se bilo kakvog sukoba, ne znaju da se izbore za sebe i vrlo su plašljive, pa sa pravom možemo reći da su najveće kukavice Zodijaka.

Takođe, vrlo su loše u donošenju odluka jer bilo kakav pritisak loše deluje na njih.

Kako piše “Your Tango“, ovo su tri najveće horoskopske kukavice.

Blizanci

U znaku Blizanaca rađaju se vrlo nepoverljive osobe za koje ne biste hteli da vam budu nadređene, jer one ne znaju da se nose ni same sa sobom.

Kada je potrebno doneti neku važnu odluku, Blizanci će bez griže savesti to prepustiti nekom drugom kako oni ni u kom slučaju ne bi bili odgovorni za eventualne posledice.

Vaga

Kada je reč o kritikama i suočavanju s realnošću, Vage bi se najradije pokrile po glavi i čekale da “oluja” prođe, prenosi Indeks.

One ne vole sukobe i bilo kakav oblik konflikta pa će radije patiti nego skupiti dovoljno petlje da kažu šta zaista misle.

Ribe

Ribe opraštaju svima sve jer se plaše da imaju neprijatelje. Upravo ih zbog toga mnogi iskorišćavaju, ali Ribe strah sputava da progovore o toj nepravdi i zauzmu se za sebe.

Poput Blizanaca, Ribe će uvek radije prepustiti donošenje odluka drugima jer se od kritike i neuspeha teško oporavljaju.

Ovan, Blizanci, Lav, Škorpija, Strelac i Vodolija u narednih 5 godina postaće najbolja verzija sebe

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


135 Shares
135 Shares
Share via
Copy link