najtvrdoglaviji-horoskopski-znakovi
Tvrdoglavi i ponosni
Horoskop Horoskopski znakovi

Tri užasno tvrdoglava horoskopska znaka koja nikada neće priznati svoju grešku

Sigurno znate osobu od koje ćete teško dočekati da čujete reč „izvini“. Postoje osobe koje ni po koju cenu ne žele da odustanu od svog stava čak iako znaju da nisu u pravu. Ipak, ova tri znaka posebno prednjače u tome i važe za najtvrdoglavije horoskopske znakove.

Ovan

Ovan se gotovo nikada neće izviniti. Ako to i učini, sigurno se radi o situaciji u kojoj je napravio nešto toliko ozbiljno da čak ni on to ne može da prećuti. Ipak, Ovan će uglavnom izignorisati optužbe i nastaviti da radi sve po svom. Ako ga budete gnjavili oko izvinjenja, spreman je ozbiljno da se posvađa s vama kako biste ga ostavili na miru.

Lav

Kada se nađe u konfliktu, Lav će svim snagama pokušati da se izbori za svoje stavove. Ako ipak shvati da je pogrešio, postaće dramatičan i održaće pronicljiv govor u kojem on i dalje ne ispada gubitnik.

Škorpija

Osobe rođene u znaku Škorpije spremne su za razgovor sve do trenutka dok ne povredite njihov ego. U slučaju da su oni zaista krivi, a vi nedužni, Škorpija će se svakako izviniti. Ipak, ako je vaša krivica, postoji mogućnost da se toliko uvrede da u potpunosti prekinu odnos s vama.

5 najpametnijih znakova Zodijaka

Izvor: Index.hr

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš