Dnevni horoskop Horoskop

Danas je najsrećniji dan u mesecu! Iskoristite eksploziju fenomenalnih ideja i kreativnosti

horoskop-mart-sreca

Ušli smo u mesec mart sa nekoliko dobrih vibracija na našoj strani. Zvanično nema retrogradnih planeta i kraj zime se brzo približava, što se sve čini prilično povoljnim. Ali stvari započinjemo sa posebno visokom notom, jer će i po astrologiji i po numerologiji 3. ​​mart 2021. biti najsrećniji dan u mesecu.

Broj tri u numerologiji odnosi se na kreativnost i komunikaciju. To je visoko optimistična energija koja nas podstiče da uživamo u životu, povežemo se sa svetom oko sebe i razmišljamo izvan okvira. 3. marta udariće nas uzbudljiva dvostruka doza ove energije koja se prelepo poklapa sa astrološkim događajima dana i čini ga savršenim vremenom za kreativne ideje u rešavanju naših ciljeva.

Evo zašto je 3. mart 2021. srećan dan, kako prema numerologiji, tako i prema astrologiji – i kako možete da usmerite njegovu poletnu energiju u svoj život.

Numerologija 3.3.

U numerologiji, broj tri predstavlja kreativnost, slobodoumlje i radoznalost. Ova optimistična energija nadahnjuje nas da se sa životom borimo sa osećajem uzbuđenja, smisleno komuniciramo sa okolinom i držimo otvoren um za učenje novih stvari. Tri se zapravo smatraju srećnim i značajnim brojem u mnogim različitim sistemima verovanja, kultura i religija – razmislite o „pravilu trojke“ koje je uobičajeno u toliko različitih škola mišljenja, ili o ponovljenoj upotrebi broja tri u Bibliji ( sveto trojstvo, tri mudraca itd.), na primer.

Pored toga što je visoko kreativan, energija broja tri je i usredsređena na komunikaciju – da svetu izrazimo naše jedinstvene ideje i ostanemo otvoreni za primanje jednako jedinstvenih ideja. I zato što numerološka magija ovog datuma udvostručuje frekvenciju broja tri, imaćemo još više njegove istančane, pozitivne i uzbuđenjem ispunjene energije za rad, piše bustle.

Astrologija 3.3.

Dan je izuzetno dramatičan na nebu, jer ćemo imati napeti lunarni T-kvadratni aspekt koji uvlači ogromnih pet planeta u kosmičku svađu. Emotivni mesec, nepredvidivi Uran i skup planeta u stelijumu Vodolije (koji uključuje Saturn, Merkur i Jupiter) predstavljaće nam neke izazove koje moramo rešiti – što na papiru ne zvuči tako srećno. Ali ti izazovi su zapravo tu da nam pomognu da rastemo na sve najbolje načine.

I na sreću, kosmos nas ne tera da danas radimo sve baš za svoju sreću. Mesec formira nekoliko aspekata srećnog trigona i sa Venerom (planeta ljubavi i romantike) i sa suncem (planeta kreativnosti i samopouzdanja). To ga čini izuzetno povoljnim danom za ljubav, lepotu, umetnost i samoizražavanje – čak i uprkos planetarnoj drami T-kvadrata.

Međutim, najznačajniji astrološki trenutak u danu događa se kada Mars uđe u Blizance, gde će se zadržati do 24. aprila. Mars je planeta koja vlada nad tim kako sledimo svoje ciljeve, pa ćemo svi osetiti osvežavajući vetrić promena koji dolaze preko našeg osećaja odlučnosti danas kada prelazi u carstvo Blizanaca. U savršenoj sinhronosti sa numerologijom, Blizanci su treći znak zodijaka i povezani su sa sličnim temama kao broj tri – komunikacija, radoznalost, velika energija, kao i misli i ideje. Ovaj astrološki dašak svežeg vazduha (u kombinaciji sa numerološkim vibracijama) nateraće nas da napunimo novim idejama i napunimo motivacijom potrebnom da ih ostvarimo.

Energija 3.3.

Zbog numerološkog značaja 3. marta, današnja energija stavlja akcenat na komunikaciju, kreativnost i iznošenje ideja. Pravo je vreme da se povežete sa drugima i predstavite sebe kako biste pomogli da vaši umetnički sokovi poteku. Ako budete društveniji, hvatate korak sa prijateljima i na drugi način se okružujete nadahnjujućim ljudima, pomoći će vam da prihvatite nove perspektive i nove načine razmišljanja – što će sve dobro služiti vašoj kreativnosti.

Zahvaljujući optimističnoj atmosferi broja tri u kombinaciji sa snagom Marsa koji ulazi u Blizance, ovo je takođe sjajan dan za smišljanje novih pristupa vašim ciljevima i započinjanje rada na njima. Srećni astrološki aspekti dana nagoveštavaju glatko jedrenje i visok nivo samopouzdanja i kada su u pitanju romantični poduhvati ili lični projekti. Ne plašite se da napravite neke zaljubljene poteze ili preduzmete korake ka svojim najvećim ciljevima – vreme je da vaša autentičnost i žudnja za životom zasijaju. Kosmička energija dana u potpunosti je tu za to.

Ovna, Devicu i Vagu u martu očekuju uspeh, ispunjenje ambicija i vredne nagrade

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

256 Shares
256 Shares
Share via
Copy link