Magazin Svet

Najškrtija bogatašica na svetu ima 5 miliona evra, a jede hranu za mačke da uštedi koji cent (VIDEO)

Najškrtija milionerka
Foto: Screenshot / YouTube / TLC

Većina običnih smrtnika koji čitavog života krpe kraj sa krajem, sanja da ako jednog dana postanu bogati sebi i svojim najmilijima konačno pruže sve ono o čemu su oduvek sanjali.

Međutim, ne žive svi bogataši raskošnim životom, neki čak nastavljaju da rade svoje “obične” poslove i ponašaju se kao da nemaju ogromnu količinu novca na bankovnom računu.

Upravo je to slučaj sa Ejmi Elizabet, koja i dalje živi životom punim odricanja i toliko je škrta da jede mačju hranu, kako bi dodatno uštedela koji cent!

“Najškrtija bogatašica na svetu”

Njeno bogatstvo procenjeno je na oko 5 miliona evra, ali ova 52-godišnja preduzetnica iz Las Vegasa odlučila se za prilično bizaran životni stil.

Ejmi se pojavila u emisiji “Ekstremne škrtice” kanala TLC, u kojoj je jedna njena prijateljica objasnila kako multimilionerka ima prilično čudne navike kada je u pitanju ishrana.

– Jednom sam došla kod nje i ponudila me je sendvičem sa tunjevinom. Imali su čudan ukus, pa sam je pitala šta je tačno stavila u njega –  ispričala je Tina Randolf, a prenosi Index.

– Zatim sam bacila pogled na radnu površinu u kuhinji i ugledala prazne konzerve hrane za mačke. Pomislila sam: “O ne, nije valjda to učinila?” Nažalost, dobila sam potvrdan odgovor – rekla je ona.

Jeftinija varijanta hrane za ljude

Zbog toga što je hrana za mačke koja sadrži meso tune jeftinija od konzerve tunjevine koja je namenjena ljudima, bogatašica se redovno opredeljuje za “mačju varijantu”.

– Upravo sam uštedela 30 centi – objasnila je ponosno u videu, pokazujući konzervu tune za mačke, dok je njen bivši suprug jeo sendvič koji mu je ona spremila.

Način života koji se graniči sa mazohizmom

Osim što jede hranu za mačke, milionerka detaljno vodi računa koliko dugo se tušira, pa da ne potroši previše vode – navija tajmer.

Takođe, odbija da baci korišćene sunđere za sudove, sve dok se doslovno ne raspadnu i ne istrule.

Iako joj je bivši suprug unajmio čistačicu, Ejmi odbija da koristi njene usluge, zbog čega joj on održava kuću.

Osim što je to za nju drastično jeftinije, smatra da je to sjajan način da on besplatno ostane u dobroj formi.

Izvor: Index

Najškrtija porodica na svetu deli jednu kadu vode, toalet papir ne koriste i svetla ne pale

Luftika #

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
28 Shares
Share via
Copy link