ljubav-horoskop-astro
Izvor: Pixabay ©
Vesti Novi Sad

Najluđe stvari koje ste uradili zbog ljubavi

Kada smo zaljubljeni ne postoje pravila. Svi smo mi nekada uradili nešto ludo zbog ljubavi. Dokle su Novosađani bili spremni da idu da bi usrećili ili iznenadili svoju voljenu osobu?

Pleši sa mnom

Nagovorio sam dva drugara da idu sa mnom na časove plesa, kako bih svoju dragu iznenadio za rođendan. Iako je naša obuka bila užasno komična, na kraju je sve ispalo savršeno. (Aleksa, 32)

plesi-sa-mnom

Prosidba

Zaprosio sam devojku posle dva meseca veze. Jednostavno sam znao da je ona prava i nisam hteo više da čekam. (Marko, 27)

prosidba

Prva jutarnja kafa

Putovao sam skoro svako jutro u Beograd kako bih popio prvu jutarnju kafu sa devojkom. Moram da priznam da se isplatilo, sada smo već pet godina u srećnom braku. (Saša, 38)

prva-jutarnja-kafa

Kampovanje

Kampovala sam sa dečkom nedelju dana u šumi. Jedno veče šator su nam srušile divlje svinje. Samo ću da kažem da je bilo nezaboravno. (Milica, 26)

kampovanje

Selidba

Preselio sam se u Novi Sad zbog devojke koju sam znao samo sa interneta, iako ovde nisam imao ništa. Na kraju je sve ispalo super, ljubav cveta, na poslu mi nikad nije bilo bolje, a ove drugare nikada ne bih menjao. (Lazar, 34)

selidba-zbog-ljubavi

Tetovaža

Na godišnjicu braka istetovirala sam se zajedno sa mužem. Inače, imam paničan strah od igala. (Jasmina, 29)

tetovaza

Grad ljubavi

Odveo sam devojku u Pariz na Dan zaljubljenih. Nikada neću zaboraviti njen šok kada sam joj pokazao avionske karte. (Dejan, 40)

grad-ljubavi

(Ne) jedem meso

Glumila sam da sam vegeterijanka dva meseca. Na kraju sam morala da priznam dečku da ustvari obožavam meso, a on je to naravno prihvatio sasvim normalno. (Jelena, 27)

vegeterijanka

More

Devojka mi je otišla sa drugaricom na more. Uspeo sam da nagovorim brata da i mi odemo u to isto mesto, kako bih je iznenadio. Nikad se nismo bolje proveli. (Stefan, 24)

more

Otkaz

Dala sam otkaz, pošto sam se zaljubila u šefa, a nisam htela da svi misle kako zbog toga imam povlastice. Imam novi posao, a bivši šef mi je sadašnji dečko. (Jovana, 31)

otkaz

 

Pročitajte priču o zanimljivoj prosidbi

 

Luftika
Slađana Zličić

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

1 Comment

Klikni da komentarišeš

  • Nase drugarstvo trajalo je ne pune 3.godine i nakon dosta promaja sa obe strane,dozivljaja od nas dvoje samih tokom naseg prijateljstva iz ciste gluposti rodila se ljubav. Da,ljubav za ceo zivot. Naravno tipicno muski kao slucajno me poljubi,a tipicki zenska ofucana fora nema veze,oprastam mu a nastavljam da se ljubim. Sve se desilo na svadbi njegovog prijatelja,koji su znali da smo drugari i bas dobri. Ali eto pao je prvi poljubac. Posle nekog vremena ja sam rekla da nema sanse da bude nesto od nas ,on je mislio suprotno. Nazalost źnajuci njegov zivot od pre to mi je bilo me prihvatljivo. Otisla sam nazad za Svicu,po povratku na odmor stupili smo u kontakt i od tada ja sam najsrecnija zena na svetu. Prelazim 1500 km zbig voljenog coveka i jos toliko bih. Ne postoji daljina koja koze da radvoji pravu ljubav. Kao ni blizina koja moze da spoji ljude. Ovo je sitnica i ukratko. Mislim da je nasa veza jed a od lepsih sve su skecevi i namestaljke jedno drugom 😀 Obozavam ga ♡

Share Tweet Share Share Follow