Film Magazin

Najlepši praznični filmovi

Praznici su vreme kada svi imamo malo više vremena za sebe i provodimo vreme sa svojim najbližima. Ovo je takođe period kada želimo da uživamo u laganim filmovima, bez mnogo akcije, trka automobila i psiho ubica. Božićne komedije, nove i stare, ono su što se ovih dana traži. Mi smo izdvojili nekoliko filmova uz koje ćete sigurno uživati ove zime.

Božić kod Kuperovih

Novija komedija, snimljena 2015. godine. Kuperovi su se okupili na proslavi Badnje večeri, a niz nepredviđenih okolnosti okrenuće ovo veče i nasmejati vas.

Sam u kući

Praznici ni u jednom domu verovatno ne prolaze bez Kevina i njegovih ludorija, a koji god deo filma Sam u kući da pogledate sigurno ćete se nasmejati u opustiti. Do sada su snimljena 4 dela, a glavnog glumca u poslednjem delu igra drugi dečak.

Ljubav zapravo

Verovatno jedan od najgledanijih prazničnih flmova svih vremena. Odlična glumačka postava koju čine Hju Grant, Lijam Nison, Ema Tompson i mnogi drugi zaslužni su što je ovaj film veoma popularan. Radi se o nekoliko posebnih priča koje su na zanimljiv način povezane, a u celom filmu oseti se praznična atmosfera.

ljubav-zapravo-film
Izvor: uphe.com

Nevaljali Deda Mraz

Bili Bob Tornton i Toni Koks su Deda Mraz i Patuljak koji prepušeni pokušavaju da se prijave za posao u tržnom centru. Njihov cilj je zapravo da ga opljačkaju za Badnje veče, a tokom filma smejaćete se šalama “opasnih kriminalaca” i njihovim akcijama.

Frozen

Idealan film koji možete uvek iznova i iznova gledati sa mališanima. Elsa i Ana su sestre princeze sa ledenim moćima, a ovaj Diznijev crtani je pravi način da uživate u ledenoj bajci za vreme praznika.

frozen-crtani-praznici
Izvor: pmcvarieti.com

Božićna priča

Iako je film snimljen još 1983. godine, popularan je i danas, i za mnoge je omiljeni film za praznike. Glavni lik je Ralfi Parker, koji ima posebnu novogodišnju želju. Film koji ćete sigurno pogledati više puta, a pred praznike je obavezan.

Pogledajte i praznične knjige

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
104 Shares
104 Shares
Share via
Copy link