Horoskop Horoskopski znakovi

3 znaka Zodijaka koja plene izgledom i energijom i kojima muškarci ne mogu odoleti

lepotica-lokne

Ako želite odabrati jedan znak koji zrači neverovatnom energijom, to je Škorpija! Ako vas žena Škorpija želi zavesti, lako će uspeti u svom cilju i muškarci neće ni primetiti da je ukrala njihovo srce.

Ipak, osim Škorpije, neobuzdanom senzuačnošču izdvajaju se još dva ženska znaka Zodijaka.

Lav

Pune samopouzdanja i strasti, ove žene tačno znaju šta žele i kako da to ostvare. Zato muškarci ne mogu odoleti Lavici i one će uvek ostati u centru pažnje suprotnog pola.

Ona je doslovno najšarmantnija živuća osoba. Osoba koja nadahnjuje druge. Ljudi u njenom životu obično je stavljaju na pijedestal, a zbog njene potrebe za dramom, njoj se doista sviđa tamo gore.

Snažne, graciozne i često sportske građe, Lavice plene bez kompromisa. Nećete puno vremena potrošiti u potrazi za Lavicom čiji izgled i držanje ostavljaju bez teksta. Vole se oblačiti moderno i ulepšavati se, a u tome i uživaju.

Lavicama možemo pripisati mnogo talenata, a bez lažne skromnosti, prirodna lepota i šarm nikada ne prestaju zadivljavati muškarce. Ako mislite da je ovde reč o prosečnoj lepoti, prevarili ste se! Njih ćete lako prepoznati među mnogima, jer pored spomenute lepote njihov stil oblačenja i života uopšte gotovo nikada nije kliše!

Škorpija

Ako želite odabrati jedan znak koji zrači neverovatnom energijom, to je strastvena Škorpionka! Ako vas žena Škorpija želi zavesti, lako će uspeti u svom cilju i muškarci neće ni primetiti da je ukrala njihovo srce.

Nitžko je ne može sprečiti u njenoj nameri, niti odoleti njenom šarmu. Dobre noge, šira ramena, upečatljivo lice sa senzualnim usnama i prodornim očima, neretko krase ove dame.

Pripadnice ovog znaka najčešće imaju prelepu smeđu i gustu kosu. Škorpije se ne vole previše ulepšavati, ali njihov istančan ukus nikada neće dozvoliti da u tome pogreše.

Kada vas odluči osvojiti, Škorpionka će svoj otrov servirati tako da ćete ga sa slašću popiti! Njihova lepota je uvek iznad proseka, a pored muškaraca obožavaju ih i deca. Sretan je čovek kojeg Škorpija zavoli iskreno.

Strelac

Neverovatan smisao za humor i slatko srce žene Strelca utiče na muškarce puno više nego što mislite. Prvo će povući muškarca u zonu prijateljstva, a onda će ući ispod njegove kože. Ovakve žene muškarci nikada neće moći zaboraviti jer imaju najveće srce.

Dame u znaku Strelca su najzgodnije u celom zodijaku. Prosečne visine, sportske građe, ove lepotice kao da imaju prirodan talenat da se ističu. Često imaju lepo i pomalo duguljasto lice, visoko čelo i izražene svetle oči.

Vole se oblačiti sportski i jednostavno, ali kada se trebaju predstaviti u punom sjaju, uradiće to na pravi način i sa odmerenom dozom lucidnosti. Uvek originalne u nastupu, lako će vam ukrasti pažnju.

Kada su u provodu, neće vam puno trebati da ih primetite u gomili lepotica, jer njihova lepota i šarm dolaze do izražaja kada se dobro osećaju.

Izvor: Stil, Ženski magazin, Atma

Škorpija je najčarobniji znak Zodijaka – kombinacija žilavosti, hladnokrvnosti i samopouzdanja

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

160 Shares
160 Shares
Share via
Copy link