Magazin

Najlepša ljubavna priča se nastavlja

U predgrađu Slavonskog Broda, Brodskom Varošu, već 16 godina za redom svedoci smo ljubavne idile dve svetski poznate rode – Klepetana i Malene.

Klepetan je u četvrtak nešto oko 10.30 sleteo u gnezdo na krovu dvorišne zgrade brodskovaroške škole, Malena ga je dočekala raširenih krila i veselim klepetanjem.

– Očekivao sam ga kroz koji dan, ali eto stigao je. Svi smo srećni, i Malena i ja, brojni prijatelji i znanci su me već zvali i pitali je li Klepetan stigao, verovao sam da će se to dogoditi ovih dana, pa me je ovo malo i iznenadilo, ali ugodno – kazao je za 24sata penzionisani školski domar Stjepan Vokić, koji o Malenoj i Klepetanu i njihovim potomcima nesebično, od svoje skromne mirovine i uz pomoć dobrih ljudi, brine punih 16 godina.

– Istina, Klepetan kasni nekih 3 ili 4 dana nego u godinama dok je bio mlađi. Put je dug, više od 13.000 kilometara, treba to preleteti i izbeći brojne zamke. Zadnjih godina kašnjenja su bila i po nedelju dana, dve, pa ga i nisam danas očekivao, ali je najvažnije da je srećno stigao, da je opet tu i da se ova prelepa priča nastavlja. Niko nije srećniji od Malene i Klepetana, naravno i mene. Sreća i ljubav, nakon duge jeseni i zime, opet „stanuje“ u našem dvorištu – govori Stjepan.

Oni su ispisali najlepšu i najtužniju holivudsku priču

 

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

62 Shares
Share via
Copy link