Horoskop

6 najgorih ljubavnih parova Zodijaka, njihove veze su osuđene na propast!

par-svadja

Astrologija kaže da postoje neki znakovi Zodijaka koji su rođeni za savršene veze i brakove i oni drugi koji zajedno jedno drugom prave pakao od života.

Za razliku, recimo, od Vodolije u Blizanaca koji su savršen spoj ili Riba i Raka koji jedno drugo odlično razumeju i podržavaju, jer imaju sličan senzibilitet, kada se predstavnici pojedinih znakova nađu u emotivnoj vezi njihova kuća postaje poprište stalnih sukoba, piše Telegraf.

Kako astrolozi tvrde, postoji šest horoskopskih parova koji nikako ne mogu zajedno.

1. Lav i Ribe

Lavovi su puni energije i optimizma, vole da se potpuno predaju svom partneru i da uživaju u trenutku, a Ribe su pesimistične, stalno jadikuju i kukaju.

To kralju horoskopa nikako ne odgovara i ako se nađe u vezi sa Ribom koja stalno „mrači“ i kuka vrlo brzo će mu dosaditi njen pesimizam, koji ga frustrira i nervira. Lav će pobeći od Riba „glavom bez obzira“.

2. Vodolija i Bik

Vodolija ima napredne ideje i uvek teži slobodi i neopterećenosti. Takođe, ona voli ceo svet i vrlo joj je teško da svu pažnju usmeri na posesivnog Bika.

Upravo zato je osoba rođena u znaku Bika najgori mogući izbor za nju, jer Bikovi traže stabilnost i neprestanu povezanost, i veoma su posesivni u odnosu na partnera. Vodolija se u toj situaciji oseća kao zarobljena i veoma brzo će doći do „pucanja“, a Bik će u njoj probuditi potrebu da se s njim bori.

Život će im se pretvoriti u svakodnevne rasprave iz kojih će Bik izlaziti povređen, a Vodolija besna.

3. Vaga i Škorpija

Vage traže ljubav i sigurnost na duge staze, predanost, mir i odanost. One su taktične, diplomatične, ne vole vulgarnost i teže ka harmoničnim odnosima, koji su plutonovskoj Škorpiji punoj strasti dosadni i nepodnošljivi.

Vaga će zbog svoje prefinjenosti početi vrlo brzo da nervira pesimističnu, lenju i bezobzirnu Škorpiju. Kada shvati da ne može da podnese finoću Vage, Škorpija će pasti u „vatru“ i uz neprijatne reči napustiti vezu.

4. Ovan i Devica

Osobe rođene u znaku Ovna vrlo su jednostavne, neopterećene i ne vole rasprave o ljubavnim problemima. Ovnovi su harizmatični, znaju da privuku pažnju, a vodi ih više srce nego razum, naročito u ljubavi.

Devica je loš izbor za Ovna, zbog neprestane potrebe za pažnjom i svoje komplikovanosti, kao i zbog analitičnosti i potrebe da sve racionalizuje. Impulsivan Ovan će sitničavoj Devici sasuti sve u lice, zbog čega će ga ona ostaviti.

5. Jarac i Blizanci

Još jedna kombinacija osuđena na propast su Jarac i Blizanci. Tradicionalni, porodični Jarac voli ozbiljnost, odanost i sigurnost, a lepršavi Blizanci su rođeni za zabavu.

Jarac očekuje da se osoba rođena u znaku Blizanaca posveti kući i domu na način na koji on to čini, a deca Merkura nisu u stanju da ispune njegova očekivanja. Veoma brzo će doći do varnica, a pričljivi Blizanci će čak i svađe sa Jarcem pretvoriti u zabavu. Jarca kojim vlada Saturn to će ozbiljno izluđivati i vrlo brzo veza će doživeti propast.

6. Rak i Strelac

Rakovi su emotivci i traže pravu ljubav koju, nažalost, ne mogu da nađu kod Strelca. Rakovima su potrebni siguran dom, pažnja i nežnost, a Strelčevi su avanturisti koji vole putovanja i koje „ne drži mesto“.

Oni su potpune suprotnosti; dok se Strelac bude zabavljao, Rak će patiti i osećati se nesrećno i odbačeno, ne shvatajući da Strelac to ne radi namerno, već samo prati svoje srce i potrebe.

Blizanci, Vaga i Rak nisu najbolji izbor za emotivnog partnera, odljube se preko noći

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

104 Shares
104 Shares
Share via
Copy link