Film Lifestyle

Najgori filmski rimejkovi

Jedan je original, a kopije nikada ne mogu da budu toliko dobre. Nastavci ili rimejkovi filmova često razočaraju gledaoce. Predstavljamo vam nekoliko najlošijih rimejkova.

Konan varvarin (2011)

Ovaj film je rimejk Konana iz 1982. godine. Priča o ratniku koji želi da se osveti onima koji su napali njegovo selo i ubili mu otac kada je bio dečak ovog puta nije oduševila gledaoce. Razlog je možda nedovoljno dobra gluma Džejsona Momoe ili je original jednostavno toliko dobar da ga je nemoguće zameniti.

konan-varvarin

Sudar titana (2010)

Sudar titana je rimejk istoimenog filma iz 1981. godine. Nova verzija se nije dopala publici, a razlozi za to su brojni –  neuverljivi zapleti, nedovoljno razrađeni likovi, loša gluma…

sudar-titana

Dan kada je Zemlja stala (2008)

Originalna verzija ovog filma izašla je 1961. godine i tada je oduševila publiku. Rimejk u kojem glumi Kijanu Rivs je dobio poprilično negativne kritike. Zaplet je izmenjen i deluje nerealno, pa se možda baš zato ovaj film nije dopao gledaocima.

dan-kada-je-zemlja-stala

Planeta majmuna (2001)

Kultni film „Planeta majmuna” izašao je 1968. godine. Njegovi obožavatelji su iskritikovali rimejk, jer smatraju da nije dostojan originala. Kažu da čak ni specijalni efekti i moderna tehnologija nisu uspeli da poprave situaciju, pošto je film jednostano loš.

planeta-majmuna

Stepfordske supruge (2004)

Original ovog filma je izašao 1975. godine. Publici se rimejk nije dopao i kažu da je u njemu akcenat stavljen na efekte i simpatičnu „pričicu“, dok je socijalni i politički momenat u potpunosti zanemaren.

stepfordske-supruge

Psiho (1998)

Neke filmove je jednostavno nemoguće nadmašiti, a jedan od njih je i „Psiho“ Alfreda Hičkoka iz 1960. godine. Filmski kritičari i publika su imali samo negativne komentare za rimejk ovog ovog kultnog ostvarenja.

psiho

Pročitajte još zanimljivosti o filmu

Ekipa Luftike

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

10 Shares
Share via
Copy link