Horoskop Ljubavni horoskop

5 najgorih ljubavnih kombinacija Zodijaka, njihova veza je osuđena na propast

horoskop raskidanje

Nekim ljudima jednostavno nije suđeno da budu zajedno ili to zavisi od toga u kom horoskopskom znaku ste rođeni? Prema astrološkim tumačenjima, postoje znaci Zodijaka koji se ni u kom slučaju ne slažu kada su u pitanju romantični odnosi.

Ovo zodijački parovi nemaju velike šanse da uspeju u vezi jedni sa drugima.

Ovan i Rak

Suprotnosti se ponekad privlače, ali su šanse da će to biti slučaj kada su u pitanju Ovan i Rak jednake nuli.

Dok Ovnovi vole šetnje, Rakovi vole udobnost i lenčarenje. Ovnovi su previše takmičarski nastrojeni i tvrdoglavi da bi se nosili sa osetljivim Rakovima.

Vodolija i Bik

Jedina stvar zajednička Bikovima i Vodilijama jeste tvrdoglavost. Vodolije su najsvestraniji znak zodijaka, sklone su buntovništvu i nepredvidljive su, dok su stabilni i pozdani Bikovi tradicionalisti.

Bikovi traže sigurnost, dok Vodolije ne drži mesto, pa ako uđu u vezu, nikako ne mogu da nađu zajednički jezik i samo nerviraju jedno drugo.

Blizanci i Devica

Blizanci su veoma društveni, dok su Device rezervisani i nefleksibilni introverti kojima je bitnija sopstvena rutina od društvenog života.

Kada jedan partner živi po principima spontanosti i uzbudljivosti, a drugom su najbitniji predvidljivost i poštovanje rasporeda, u jednom trenutku mora doći do eksplozije u odnosu, a Device se užasavaju nesređenih odnosa.

Vaga i Jarac

Mirne Vage koje vole da udovoljavaju ljudima teško da će se složiti sa Jarčevima koji su prvenstveno usredsređeni na sebe.

Sa druge strane, Vage ne vole da se obavezuju i obožavaju promene, dok se vredni Jarčevi retko kad prepuštaju igrarijama koje su neophodne za dobro funkcionisanje u vezi sa Vagom.

Jarac će se posle nekog vremena umoriti od toga što on uvek mora da donosi odluke, a čak ni miroljubive Vage neće uspeti da održe mir u ovom odnosu.

Lav i Škorpija

Za razliku od ostalih parova, Lav i Škorpija imaju mnogo toga zajedničkog. I jedno i drugo mnogo vole seks, žive za dramu, ali ova dva fiksna znaka retko kad završavaju u vezi.

Lav živi za svetlost reflektora, a Škorpije se drže po strani i smatraju Lavove površnim i sebičnim, dok Lavovima smeta turobnost i misterioznost Škorpija.

4 savršene kombinacije Zodijaka kojima je suđena večna ljubav

Izvor: Telegraf

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


126 Shares
126 Shares
Share via
Copy link