Horoskop Horoskopski znakovi

Ništa im ne verujte: Ovo su 4 najdvoličnija znaka Zodijaka

Sa određenim horoskopskim znakovima potreban je dodatan oprez. Oni često govore ono što ne misle. Ovo su četiri najdvoličnija znaka Zodijaka prema astrolizima.

Blizanci

Blizanci su najdvoličniji od svih znakova Zodijaka. Poznati su po tome što su neiskreni pa ih ljudi često uhvate kako govore jednu stvar, a odmah nakon toga rade drugu. Njihova nemilosrdna ambicija tera ih da učine sve što je potrebno kako bi se popeli na vrh.

Devica

Device su uvek spremne da ukažu na mane i slabosti drugih ljudi, ali kad njima neko uputi kritiku, postaju ljute i zauzimaju obrambeni stav. Najglasnije su kada treba da kritikuju druge, ali ne znaju da prihvate kritiku na svoj račun jer bi time priznale da ni one nisu savršene.

Vaga

Iako se ostavljaju utisak da su ljubazne, Vage mogu da budu vrlo manipulativne. Ispod njihove šarmantnog utiska koji ostavljaju, krije se sposobnost da se pretvaraju kako bi se svideli drugima. Vage više od bilo čega žele da budu prihvaćene pa će svakome govoriti ono što želi da čuju, ali će ga iza leđa ogovarati.

Ribe

Ribe vole da glume žrtvu. Pretvaraju se da su ljubazne i dobre, ali u stvarnosti uopšte nisu toliko bezazlene kao što se predstavljaju. Sklone su ogovaranju i zakulisnim igricama pa su spremne da lažu i manipulišu ljudima kako bi prikazale sebe u što boljem svetlu. Nisu ni svesne da time mogu da nekome nanesu štetu.

Godine su samo broj, 3 horoskopska znaka vole starije partnere

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
86 Shares
Share via
Copy link