Horoskop Horoskopski znakovi

Najbolji indijski astrolog: Ovan, Blizanac i Strelac neka promene posao do kraja 2023. godine

Saturnov će ove, 2023. godine tranizitirati iz Jarca u Vodoliju. Tokom leta će biti u retrogradnom hodu, a povratak u direktan položaj očekuje se 4. novembra. Saturn će ostati u Vodoliji do 29. marta 2025. godine,  nakon čega će  ponovo posetiti Ribe.

Ovaj tranzit će značajno uticati na sve horoskopske znakove smatra najbolji astrolog Indije. Ipak, najbolji uticaj imaće na tri znaka i to u poslovnom i finasijskom smilu.

Zbog toga se Ovnovima, Blizancima i Strelcu savetuje da ove godine budu hrabri i potraže novi posao. Položaj zvezda im donosi sreću i uspeh.

Evo kakav će još uticaj Saturna u Vodoliji imati za ova tri znaka.

OVAN

Saturn je na 10. i 11. polju u znaku Ovna i ima tranzit u 11. kući (dobici, ispunjenje želja, prihodi i unapređenje). Njegov tranzit u Vodoloju će kod Ovnova uticati na brojne aspekte života:

Obrazovanje: Što se tiče visokih studija, treba imati strpljenja.

Posao: Moguća su unapređenja. Oni koji budu menjali posao tokom ovog perioda, ne treba da strahuju – biće to dobra promena.   Preduzetnici i privatnici će sklopiti nove poslove i ostvariti uspeh. Moguća su poslovna putovanja.

Ljubav: Moguća je nova ljubav. Izbegavajte varanje ili odbacivanje partnera inače ćete se morati suočiti sa problemima.

Blizanci

Saturn gospodari vašim 8. i 9. poljem. Tranzit će uticati na sledeći način:

Posao: Ako razmišljate o promeni posla, budite hrabri, jer su aspekti dobri i velike su šanse za novim prilikama.  Ako ostanete na istom poslu, ove godine budite spremni na teške kompromise. Preduzetnici se mogu nadati novim prilikama i poslovnim putovanjima. Ako investirate, gledajte da to bude dugoročno. Sve kratkoročne investicije će propasti.

Ljubav: Ljubav i odnosi u životu će ići glatko. Vaš partner bi mogao biti zauzet karijerom,  zbog čega se možete osećati zapostavljeno, ali morate zadržati strpljenje i smirenost.

STRELAC

Saturn je gospodar 2. i 3. polja u znaku Strelca i tranzitiraće će u 3. polju. Iz 3. polja (braća i sestre, kratka putovanja, snaga volje i snaga), Saturn aspektuje 5., 9.  i 12. polje. Ovo su efekti tranzita:

Obrazovanje: Isplatiće se samo trud. Nemojte da zabušavate.

Posao: Očekuje vas odlična ponuda za promenu radnog mesta. Verovatno će vam biti po želji i uradićete to. Aspekti su dobri, tako da nemojte mnogo razmišljati i brinuti. Preduzetnici bi trebalo da se okrenu porodici, braći i sestrama i pomognu im koliko mogu. Kratka putovanja mogu biti moguća jer će Saturn biti u dobroj poziciji u 3. polju. Uložićete mnogo napora da proširite svoje poslovanje.

Ljubav: Naći ćete se u situaciji gde ćete drugima (roditeljima ili prijateljima) morati dokazivati svoju ljubav.

Izvor: Outlook India

Nedeljni horoskop od 13. do 19. februara 2023. godine

Čitajte Luftiku na Google vestima

565 Shares
565 Shares
Share via
Copy link