Horoskop Horoskopski znakovi

Astrolog Julija Lifanova otkriva koji su najbolji datumi za trudnoću u 2024. godini

beba-mama

Tekuća 2024. godina biće veoma uzbudljiva u astronomskom pogledu. Osa pomračenja 2024. kreće se duž znakova Ovan-Vaga, što simbolizuje nastanak novih zajednica, a za temu začeća zadužen je čvor u Ovnu, poručuje ruska astrološkinja Julia Lifanova, a prenosi portal Yu mama.

U astrologiji, znak Ovna simbolizuje impuls, početak nečeg potpuno novog, a Mars, vladar znaka, povezaće se sa karmičkim čvorom budućnosti od 17. maja do 21. maja. Zapamtite ovaj datum, jer u tom periodu možete lako i čak neplanirano zatrudneti.

Drugi važan datum tokom 2024. biće Mlad Mesec u Lavu, koji će nastupiti 4. avgusta. Pošto se ovo sazvežđe klasično bavi temom dece, mnogi će čak možda imati sreće i sa blizancima. U istom trenutku, Jupiter i Mars će biti u konjunkciji u znaku Blizanaca – očekujte novi dodatak u vidu blizanaca!

Dakle, ako verujete zvezdama, onda pažljivo pročitajte kalendar astrologa.

Januar

25. januara, u punom mesecu u Lavu, Sunce nagoveštava trudnoću sa dečakom – Sunce će biti u konjunkciji sa Plutonom u Vodoliji.

Februar

9. februara, na mladom mesecu u Vodolija nagoveštava trudnoću sa kraljevskim blizancima: na ovaj dan će biti konjunkcija Venere i Marsa.

24. februara, pun mesec u Devici predviđa planiranu trudnoću, jer je ovaj znak zadužen za rutinske preglede. Merkur, vladar mladog Meseca, biće u Ribama, koje takođe mogu da rode mnogo dece.

Mart

10. marta, na Mlad Mesec u Ribama, može doći do takozvane „mistične“ trudnoće, koja će za majku postati karmička lekcija. Sunce će biti u konjunkciji sa Saturnom, što može doneti rođenje mudrog deteta koje će doneti važne promene u životu porodice.

25. marta pun mesec i pomračenje u Vagi povećavaju šanse za trudnoću. Dispozitor pomračenja Venera može doneti blizance u obliku dve devojčice.

April

Mlad Mesec u Ovnu 8. aprila povećava šanse za trudnoću sa dečakom, koji bi na kraju mogao postati lekar ili muzičar.

23. aprila, na punom mesecu u Škorpiji, predviđa je višeplodnu trudnoću pošto će dispozitor Pluton biti u znaku Vodolije. Ovaj znak često donosi neočekivana iznenađenja!

Maj

8. maja je najneobičnija trudnoća koju su zvezde poslale. Stvar je u tome što će ovog dana mladog Meseca biti neverovatan aspekt u Biku – Veliki Stelium planeta uz učešće Belog Meseca (Selena), Jupitera, Urana, Sunca i Meseca. U tom trenutku mogu se steći uslovi da zatrudnite sa svojim partnerom. Ovaj aspekt je izuzetno redak, a u znaku Bika, koji simbolizuje plodnost, povećavaju se šanse za zdravo i lako začeće.

23. maja, u punom mesecu u Strelcu donosi nagoveštaj trudnoće sa devojčicom, pošto će Jupiter biti u konjunkciji sa Suncem u Biku. A on je obično odgovoran za ženski rod.

Jun

6. juna, mladog meseca u Blizancima, ove planete govore da može da se desi brza i zdrava trudnoća sa blizancima i devojčicama. Mesec, Sunce i Jupiter biće u znaku Blizanaca u konjunkciji sa Venerom, što može doneti rođenje društvenih i talentovanih ćerki.

22. juna biće Pun Mesec u Jarcu, koji može nagovestiti divnu trudnoću. Činjenica je da će ovaj Pun Mesec biti prvi od dva Puna meseca u Jarcu, što je anomalija za 2024. godinu.

Jul

5. jula, mladog meseca u Raku, donosi radosnu vest o trudnoći, koja će teći emotivno i najverovatnije doneti rođenje devojčice. Sunce i Mesec biće u konjunkciji u ženskom znaku Raka, što će doneti povećanje osetljivosti i kreativnosti kod majke deteta.

21. jula biće drugi Pun Mesec u znaku Jarca, pa će se delimično povezati sa 22. junom. Ako niste zatrudneli krajem juna, onda će vam upravo sada Univerzum doneti vest o zdravom i ozbiljnom detetu.

Avgust

4. avgusta nastupiće Mlad Mesec u Lavu, a ovaj znak je u početku zadužen za temu trudnoće. Dakle, može doći do trudnoće, ali u veoma snažnom usponu – Lav daje decu onima koji su u početku srećni.

19. avgusta biće Pun Mesec u znaku Vodolije u konjunkciji sa Mutonom, planetom transformacije. Na današnji dan do začeća može lako doći ili usled nekih neuobičajenih okolnosti. Na primer, tokom putovanja ili neplanirano.

Septembar

3. septembra u znaku Device nastupiće mlad Mesec, a dispozitor događaja Merkur biće u Lavu. Ovo je odlična prilika da zatrudnite sa dečakom, ali uz zdrav način života majke.

18. septembra biće pomračenje i pun Mesec u Ribama – najmističniji znak u astrologiji. Na ovaj dan možete zatrudneti sa blizancima, jer će Neptun i Saturn biti u konjunkciji sa Mesecom. Neptun često donosi višeslojnu trudnoću.

Oktobar

2. oktobra biće Mlad Mesec i Pomračenje u znaku Vage, koji generalno upravljaju nastankom novih veza. Dispozitor događaja, Venera, biće u Škorpiji, koja može doneti trudnoću zbog povećane senzualnosti majke. Slučaj kada će začeće biti povezano sa prihvatanjem sopstvene čulnosti.

17. oktobra biće Pun Mesec u znaku Ovna, koji može doneti začeće snažnog i samouverenog dečaka.

Beba će imati jaku vezu sa svojom majkom, pošto će na današnji dan Mars biti u znaku Raka, koji simbolizuje majku.

Novembar

1. novembar je odličan dan za začeće, jer mlad Mesec u Škorpiji u opoziciji sa Uranom u Biku može doneti iznenadnu i srećnu trudnoću sa devojčicom.

15. novembra biće Pun Mesec u Biku u konjunkciji sa Uranom i Mesecom – odlična šansa da zatrudnite koristeći tradicionalne pristupe.

Decembar

1. decembra biće Mlad Mesec u znaku Strelca, koji će mnogim ženama može doneti višestruku trudnoću. Pored toga što se smatra da znak Strelca širi i povećava količinu nečega, Jupiter će kao vladar znaka biti u Blizancima. A ovo su dva pokazatelja rođenja blizanaca.

15. decembra, Pun Mesec će se održati u Blizancima u konjunkciji sa Jupiterom i Mesecom – još jedan aspekt višeplodne trudnoće. Začeće će se najverovatnije dogoditi na putovanju, jer su Blizanci vazdušni znak, koji simbolizuje kretanje i komunikaciju.

30. decembra biće Mlad Mesec u znaku Jarca, koji može doneti trudnoću sa dečakom. Saturn, vladar znaka, biće u mističnom znaku Riba.

Izvor: Najžena

Godina Zmaja donosi ubedljive pobede na svim poljima za 5 znakova kineskog Zodijaka

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

128 Shares
128 Shares
Share via
Copy link