Horoskop Horoskopski znakovi

Najbolje zarađuju Škorpije, a Blizanci su uvek nezadovoljni poslom

Najbolje zarađuju Škorpije, Bikovi, Rakovi i uporni Lavovi. Iako Jarčevi ne zarađuju baš onoliko koliko bi hteli, uz Ribe i Strelčeve izuzetno su zadovoljni poslom koji rade. To ne važi za Blizance i Rakove koji kažu da ne rade posao iz snova.

OVAN

Oni su otvoreni, samouvereni i poprilično impulsivni, a to znači da vole da preuzimaju inicijativu. Poznato je da Ovnovi ne vole mirovanje, pa im najbolje odgovaraju zanimanja iz sektora politike, gradnje ili obrazovanja.

BIK

Na njih se uvek možete osloniti, iskreni su i praktični. Dobro im leži timski rad i strastveno pristupaju poslu u kojem treba da sarađuju sa mnogo ljudi. Mogu se pronaći u finansijama, uređenju enterijera, medicinskim poslovima, inženjeringu, advokaturi, marketingu ili PR-u.

BLIZANCI

Pripadnici ovog horoskopskog znaka traže profesiju koja će ih držati motivisanim. Njima ni dva radna dana ne bi trebalo da budu ista, pa upravo monotonija može biti razlog tome da su oni nanezadovoljniji svojim zanimanjima. U istraživanju CareerBuilder, većina Blizanaca izjavila je da radi u sektoru umetnosti, dizajna, arhitekture, prodaje i medicine.

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

138 Shares
138 Shares
Share via
Copy link