Horoskop Horoskopski znakovi

Ako si zaljubljena u muškarca Raka, Bika ili Jarca, neka ti je Bog u pomoći

Različiti znakovi Zodijaka različito se ponašaju u emotivnim odnosima. Ipak, tri horoskopska znaka posebno se izdvajaju kao nezgodni partneri. Ako simpatišete i volite  muškarca Raka, Bika ili Jarca moraćete biti jako oprezni, upozorava portal Noizz.

Rak

Rak opstaje na emocijama. Okružen elementarnim znakom vode, Rak je uvek preplavljen osećanjima. Doživljava toliko emocija s kojima ne ume da se nosi, i to ga dovodi u stanje zbunjenosti.

Budući da Mesec najviše utiče na njega, faze mesečevog ciklusa povećavaju njegove unutrašnje misterije, a time i emocionalne poremećaje koje znaju da izmaknu kontroli.

Srećni ste ako je zaljubljen u vas. Šta god da se dogodi, budite sigurni da vas neće ostaviti.

Ali ako on nije siguran u svoja osećanja prema vama, onda bi trebalo da počnete da razmišljate o drugim mogućnostima. Ne zaboravite da niste privatni psiholog vašeg partnera. Niste u vezi sa njim kako biste rešavali njegove emocionalne probleme koji se stalno pojavljuju. Bežite!

Jarac

Jarcem vlada Saturn, on će vas naterati da predugo ostanete uz njega. Jarac je zauzet dugotrajnim pokušajima nametanja ograničenja u njegovom životu.

Ako ga volite, on će jako dugo testirati vaše strpljenje i toleranciju, pa ćete kroz neko vreme shvatiti kako vam je sve to ipak previše. Ako ga ostavite nakon toga, on će se utapati u tuzi.

Bol je uvek poslednja varijanta za Jarca i zašto bi prolazio kroz to kad ima toliko mnogo stvari sa kojima treba da se bori? Bolje je pustiti Jarca da kuka nekom drugom.

Bik

Nemojte se oduševiti činjenicom što Bikom vlada Venera. Bik je vrlo tvrdoglav, s potencijalom da isisa svu vašu emocionalnu energiju. Izuzetno pragmatičan, ovaj zemljani znak nema pojma kako da se nosi s emocijama.

Može biti romantičan, ali za to mora biti dobro raspoložen. Kada to nije, njegove će vas reči toliko pogađati da ćete se osećati kao da ste najgora osoba na ovoj zemlji. Biku je lakše da vas uvredi, nego da izrazi svoju ljubav prema vama.

Zašto onda dopustiti da vas svlada depresija zbog toga što vaš Bik ne zna da razgovara sa vama? Dopustite mu da umesto toga razgovara sa svojim rogovima.

Čuveni ruski astrolog Pavle Globa otkriva koja 3 znaka očekuje veliki novac u januaru

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
211 Shares
211 Shares
Share via
Copy link