Beograd Vesti

MUP traži informacije o nasilniku sa Ade, muškarčini koji je šutirao ženu u glavu

ada ciganlija incident

Policija intenzivno radi na identifikaciji nasilnika, čoveka koji je napao i šutnuo u glavu ženu na Adi Ciganliji. Strašni snimak je juče obišao društvene mreže, a identitet napadnute žene i nasilnika i dalje nisu poznati.

Ministarstvo unutrašnjih poslova poziva sve koji imaju bilo kakva saznanja o ovom događaju da se jave Policijskoj upravi za grad Beograd kako bi se što brže i efikasnije utvrdio identitet učesnika i prema nasilniku preduzele zakonske mere.

MUP poziva i žrtvu nasilja da se javi najbližoj policijskoj stanici.

“Takođe, apelujemo na građane i pozivamo ih da pre deljenja snimaka na društvenim mrežama, svaki vid nasilja ili sumnje na krivično delo prijave nadležnoj policijskoj stanici, kako bismo pravovremeno reagovali i zaštitili žrtvu”, navodi MUP.

Na društvenim mrežama objavljen je snimak muškarca koji šutira ženu na Adi Ciganliji. Muškarac je snimljen kako je prvo juri i preti joj, da bi je zatim udara nogom u glavu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Beograd (@dnevnadozabeograda)

Nažalost, ljudi nisu reagovali da spreče nasilnika. Na snimku se vidi samo jedan čovek koji je pokušao da odbrani ženu. Nije poznato kada je snimak nastao.

NEMOJTE da se izležavate na Adi i nemo gledate dok muško šutira devojku u glavu!

 

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link