mracna-strana-horoskopa
Pixabay
Horoskop Horoskopski znakovi

Mračna strana horoskopskih znakova

id="" class="ftwp-heading"

Lista znakova

Pročitajte ovo upozorenje pre nego što pređete na tekst! Ovo je parodija, tekst je namenjen da se čita radi zabave, mada ima neko utemeljenje u astrologiji, i moram priznati da sam imala u glavi sliku pojedinih pripadnika ovih horoskopskih znakova kada sam pisala tekst.

Tekst je oštar i preuveličan. Ali daje odgovor na pitanje zašto ste grozna osoba, tako da ako ste uvredljive prirode, ne preporučujemo čitanje.

OVAN

Ne da su samo arogantni i kavgadžije, već su i rigidni. Ne dozvoljavaju da im se ego povredi, pa makar to značilo da otuđe sve oko sebe. U rečniku Ovna ne postoji reč debata, njihovo mišljenje neće promeniti nikakve činjenice niti osećaj empatije prema nekome.

Kada jednom nešto odluče ili sagrade mišljenje o nečemu, ništa, ali baš ništa ga neće promeniti. Kada nisu zauzeti izluđivanjem drugih svojim stavom “ja znam sve najbolje”, skloni su nemarnom, impulsivnom ponašanju. Kada neki projekat mora da se završi, oni će ga uraditi polovično, ostavljajući drugima da ga završe, i preći na novi projekat. Ovnovi su osobe koje osvetle kancelariju samo kada je napuste.

Koji horoskopski znaci su najbolji u krevetu?

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš