Novosađani već godinu dana imaju priliku da uživaju u Moritz Eis sladoledima. Ovi sladoledi se razlikuju od ostalih po svom jedinstvenom ukusu u kojem se osećaju bogate arome voća, povrća, začina, čokolade i drugih sastojaka.

moritz_novisad_sladoled

Postoje 2 vrste ukusa: voćni i mlečni. Svi sladoledi se proizvode od potpuno prirodnih sastojaka i služe se u čašici ili u kornetu. Ukoliko se nađete u blizini, a ne jede vam se sladoled, ovde možete da popijete i kafu, čaj ili limunadu.

Moritz-eis-sladoledi-(6)

Za one ljubitelje sladoleda koji vole klasične ukuse tu su crna belgijska čokolada, vanila koja se pravi od štapića vanile sa Madagaskara, jagoda, malina… Ukoliko želite da probate nešto drugačije tu su neobične kombinacije, poput limuna i bosiljka, jagode i balzamika, maslinovog ulja, pečenih jabuka i cimeta, baklave, cvekle i hibiskusa, krofni sa džemom, engleskog čaja i đumbira, bundeve­­­…

Moritz-eis-sladoledi-(19)

Izbor ukusa je veliki, ima ih više od 140. Ukoliko imate nedoumice oko toga koji sladoled da odaberete možete da probate više vrsta, pa tek onda da odlučite. Moritz Eis se u gradu trenutno nalazi na dve lokacije, u centu – u ulici Laze Telečkog, gde imaju i baštu, i na Štrandu.

Ko voli sladoled, a nije probao Moritz Eis, propušta mnogo.

Moritz-eis-novi-sad-2

Lajkujte stranicu Luftika i prvi pročitajte nove tekstove ↴

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here