Stilista Srđan Šveljo je jednom prilikom rekao za naš portal da su najbolje obučene Novosađanke one koje kupuju garderobu na Najlon pijaci. Mnogi su se složili s ovom njegovom izjavom, a upravo ovaj stilista je editorijal za magazine KALTBLUT napravio baš na Najlonu.

“Već dugo sam usmeren na stylinge za muške editoriale, i promovisanje muške mode. Oduvek sam želeo da na Najlon Pijaci uradim nešto i da na mestu moje inspiracije i pronalaska svih divnih komada garderobe napravim i neku modnu priču. Editorial NYLON rađen sa Mina Delić i Bogdan Stefanović je pred vama objavljen na sajtu jednog od najboljih magazina KALTBLUT Magazine.Thanks Marcel Schlutt for this!

Hvala Branko Popović Lagami LUTKART Ruben Galarreta Milica Vukadinović “Nevena Kragić – fashion”Fun Fun na divnoj modi!” napisao je Srđan Šveljo na svom Facebook profilu.

Pogledajte kako je sve to izgledalo.

Više na:http://www.kaltblut-magazine.com/nylon/
photo Mina Delić
art director&style Srdjan Sveljo
model Bogdan Stefanovic

Koja od poznatih dama iz Novog Sada po vašem mišljenju ima najviše stila?

– Nema baš nešto poznatih dama u Novom Sadu, a još i da pri tom imaju stila. Više su to neke žene koje srećem na ulicama, u klubovima dok radim, ali najviše na Najlonu. Međutim postoji ipak nekoliko njih koje ovaj grad čine lepšim i boljim. Vesna Farkaš moja jako dobra prijateljica, novinar i voditelj sa RTV Panonije, ona svojim stilom čini da je dan lepši, da je ovaj grad svetska metropola, iako mnoge zbunjuje stilom mene čini izuzetno ponosnim. Tu su Olivera i Jovana Balašević , Jasmina Sanader, Tatjana Dmitrović Drljan modni bloger, Nataša Vranešević… i još neke kojima ne znam ime, ali znam i prepoznajem stil i ono što žive kroz njega.

Pročitajte intervju sa ovim stilistom 

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here