Lifestyle Magazin Vesti Novi Sad

Modni editorijal “NYLON” za magazin sniman na novosadskom Najlonu

najlon pijaca

Stilista Srđan Šveljo je jednom prilikom rekao za naš portal da su najbolje obučene Novosađanke one koje kupuju garderobu na Najlon pijaci. Mnogi su se složili s ovom njegovom izjavom, a upravo ovaj stilista je editorijal za magazine KALTBLUT napravio baš na Najlonu.

“Već dugo sam usmeren na stylinge za muške editoriale, i promovisanje muške mode. Oduvek sam želeo da na Najlon Pijaci uradim nešto i da na mestu moje inspiracije i pronalaska svih divnih komada garderobe napravim i neku modnu priču. Editorial NYLON rađen sa Mina Delić i Bogdan Stefanović je pred vama objavljen na sajtu jednog od najboljih magazina KALTBLUT Magazine.Thanks Marcel Schlutt for this!

Hvala Branko Popović Lagami LUTKART Ruben Galarreta Milica Vukadinović “Nevena Kragić – fashion”Fun Fun na divnoj modi!” napisao je Srđan Šveljo na svom Facebook profilu.

Pogledajte kako je sve to izgledalo.

Više na:http://www.kaltblut-magazine.com/nylon/
photo Mina Delić
art director&style Srdjan Sveljo
model Bogdan Stefanovic

Koja od poznatih dama iz Novog Sada po vašem mišljenju ima najviše stila?

– Nema baš nešto poznatih dama u Novom Sadu, a još i da pri tom imaju stila. Više su to neke žene koje srećem na ulicama, u klubovima dok radim, ali najviše na Najlonu. Međutim postoji ipak nekoliko njih koje ovaj grad čine lepšim i boljim. Vesna Farkaš moja jako dobra prijateljica, novinar i voditelj sa RTV Panonije, ona svojim stilom čini da je dan lepši, da je ovaj grad svetska metropola, iako mnoge zbunjuje stilom mene čini izuzetno ponosnim. Tu su Olivera i Jovana Balašević , Jasmina Sanader, Tatjana Dmitrović Drljan modni bloger, Nataša Vranešević… i još neke kojima ne znam ime, ali znam i prepoznajem stil i ono što žive kroz njega.

Pročitajte intervju sa ovim stilistom 

Avatar

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

99 Shares
Share via
Copy link