Magazin Poznati

Kletva Moćnih rendžera: Glumce popularne serije prati strašna sudbina, umirali su na jezive načine (FOTO)

Moćni rendžeri serija prokletstvo
Foto: Profimedia

Ko je odrastao u 90-im godinama prošlog veka, dobro se seća “Moćnih rendžera”, serije za mlade koja nije silazila sa televizijskih kanala. Međutim, kruže glasine o prokletstvu, koje je zadesilo glumce koji su tumačili uloge u ovoj seriji, a mnogi su umrli izuzetno mladi.

Možda zvuči neverovatno, ali čak 35-oro glumaca koji su se pojavljivali u “Moćnim rendžerima” više nije među nama!

Pre izvesnog vremena sve je rastužila vest da je glumac Džejson Dejvid Frenk, najpoznatiji po ulozi Tomija u seriji “Moćni rendžeri”, izvršio samoubistvo u 50. godini.

Poznati glumac i majstor borilačkih veština stekao je svetsku slavu tokom devesesetih, kada je igrao najpre zelenog, a potom belog moćnog rendžera u čak 123 epizode čuvene serije za mlade.

Svima je zajedničko da su otišli na onaj svet mladi

Međutim, Džejson nije prvi Moćni rendžer koji je doživeo tragičnu sudbinu.

Naime, glumica Tuj Trang, koja igrala Trini, žutu Moćnu rendžerku, poginula sa 27 godina u saobraćajnoj nezgodi, dok je Ričard Dženel, koji je glumio Ernija, umro od srčanog udara sa 47 godina.

Još jedan glumac iz Moćnih rendžera preminuo je od srčanog udara i to u 43. godini života, piše Stil Kurir.

Reč je o Robertu L. Manahanu, koji je u seriji igrao Zordona, velikog plutajućeg lika koji je zapravo stvorio Moćne rendžere.

Karcinom je bio uzrok smrti i za Edvarda Alberta, koji je glumio oca crvenog rendžera.

Nekolicini likova glas je pozajmljivao Bob Papenbruk, koji je umro od hronične opstruktivne bolesti pluća, a upala pluća je razlog smrti Džeka Beninga, koji je glumio profesora Fenomenusa.

Erik Frank koji je glumio Dejvida Truharta, umro je sa samo 29 godina od nepoznate bolesti.

Rikard Rabago koji je glumio majstora Lija umro je prirodnom smrću, a Moris Mendoza koji je glumio Ričija umro je u 39. godini, Uzrok smrti – nepoznat.

Ni glumci koji su tumačili sporedne uloge nisu bolje prošli

Nažalost, bolje nisu prošli ni glumci koji su glumili likove u manjim ulogama, među kojima Alisa En Smego, koja je glumila Šonu. Ona je počinila samoubistvo.

Glumac Ostin Sent Džon, poznat po ulozi prvog Crvenog rendžera u seriji “Moćni rendžeri”, uhapšen je zajedno sa još 17 osumnjičenih za prevaru u kojoj su navodno pribavili 3,5 miliona dolara.

Sent Džon, čije je pravo ime Džejson Lorens Gajger, priveden je i optužen za zaveru s ciljem da sprovede lančanu prevaru.

Ukoliko bude osuđen, preti mu kazna od 20 godina u federalnom zatvoru.

Priče sa srećnim završetkom samo izuzetak od zle sudbine

Da nisu sve životne priče Moćnih rendžera tragične, pokazuje Ejmi Džo Džonson, koja je svetsku popularnost stekla kao rozi rendžer.

Oprobala se i kao režiser, a neka od njenih ostvarenja su “Tammy’s Always Dying”, “Bent” i “The Space Between”.

Malo toga se zna o njenom privatnom životu, osim da ima jednu ćerku i već neko vreme uživa u novoj ljubavi.

Među ekipom Moćnih rendžera bilo je i ubica. Rikardo Medina Džunior koji je glumio u 40-ak epizoda kao lik imena Kol Evans, mačem je usmrtio svog cimera i tvrdio da je to učinio u samoodbrani.

Skajlar Deleon koji se u jednoj manjoj ulozi u seriji pojavio još kao dete, kada je odrastao, pretvorio se u psihopatu koji je ubio bračni bar pretvarajući se da želi da kupi njihovu jahtu.

Zavezao ih je za sidro i bacio u more. Kasnije je priznao još jedno ubistvo i osuđen je na smrt, piše Cracked.

Dejvid Jost, glumac koji je igrao originalnog Plavog rendžera u seriji “Moćni rendžeri”, otkrio je da je razmišljao o samoubistvu jer ga je ekipa serije maltretirala.

Izvor: Stil Kurir

Top 7 sitkoma svih vremena

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika #

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link