Horoskop Mesečni horoskop

Maj 2022. je vreme da Devica krene dalje, Bik okrene novo poglavlje, a Jarac pronađe pravu sreću

horoskop
Foto: livehappy

Nema boljeg vremena da se nešto započne nego na mlad Mesec. Na kraju svega, ovo je početak lunarnog ciklusa, kada je Mesec u najplodnijem i najzaduženijem stanju bića. Za to vreme Mesec je spreman da vam pomogne da pustite sav prtljag iz prošlosti koji ste nosili, ohrabrujući vas da posadite seme nečeg novog.

Iskustvo često može biti podmlađujuće i čak motivišuće jer vas ostavlja sa nadom da stvari mogu (i hoće) biti bolje. Za horoskopske znakove koji će imati najbolji maj 2022. godine – Bik, Devica i Jarac — nebo je zaista granica.

Mlad Mesec odražava se u prizemljenom, praktičnom i strpljivom Biku. Ovaj zemljani znak planira da odvoji vreme za kritičko razmišljanje pre nego što preduzme akciju, mereći sve uglove i sve prednosti i mane svake dostupne opcije.

Međutim, kada Bik na kraju odluči da se posveti nečemu, nema nazad. Bik nije ništa ako nije uporan kada su njihova obećanja u pitanju. Ovaj horoskopski znak je takođe suštinski povezan sa upravljanjem potrošnim sredstvima i željom za kupovinom. To ovaj mlad Mesec čini savršenim vremenom za postavljanje finansijskih ciljeva, bilo da to znači da ćete postati bolji u uštedi novca ili postati bolji u trošenju istog.

Međutim, Bik nije samo znak koji dane provodi brojeći novčiće i nemilosrdno kupujući. Ovaj horoskopski znak je takođe neverovatno romantičan, umetnički i senzualan.

Na kraju svega, Bikom vlada Venera , čineći ovaj mlad Mesec savršenim vremenom da uradite nešto što ostavlja osećaj povezanosti sa vaših pet čula i strastvenost prema lepoti koja vas okružuje. Evo zašto će se zemljanim znakovima svideti ovo iskustvo:

Bik: Vaš život ulazi u novo poglavlje fenomenalnosti

Ovaj mlad Mesec se koncentriše na vas. Sletevši pravo u svoju prvu kuću samog sebe, ovaj mlad Mesec vas ohrabruje da se prepustite svemu što vas sputava da budete najbolja verzija sebe.

Nemojte očekivati da će se rast dogoditi preko noći, ali očekujte da ćete pronaći samouverenije i razumevanje sopstvenog identiteta i potencijala.

Ako sada postavite ciljeve, imate toliko kosmičke energije koja vas podržava tokom celog procesa. Zapravo, ovaj mlad Mesec bi mogao da vas podstakne da rastete na toliko lepih načina.

Devica: Bežite iz kaveza i odlećete

Pripremite se za otvaranje puteva, drage Device. Ovaj mlad Mesec odblokiraće mentalne puteve koji vas sprečavaju da vidite širu sliku.

Sletanjem u vašu devetu kuću ekspanzije i avanture, ovaj mlad Mesec će vas podstaći da razmotrite sve prilike koje se nalaze pred vama.

Možda ste navikli na perspektivu oskudice i ograničenja. Možda se osećate čudnije nego obično. Međutim, ovaj mlad Mesec će vam pokazati da vas očekuje toliko izobilja. Čak i neugodne prilike iz kojih učite treba da budu prigrljene raširenih ruku.

Jarac: Ušetaćete u ono što vas istinski čini srećnim

Život je kratak. Suviše je kratak da bi ga proveli radeći nešto u čemu zapravo ne uživate. Zato će vam ovaj mlad Mesec dobro doći.

Probijajući se kroz vašu petu kuću zabave i zadovoljstva, ovaj mlad Mesec oslobađa vašu želju da osećate strast prema životu i njegom sjaju.

Setite se hobija, kreativnih radionica i svih jednostavnih stvari koje vam donose radost. Dozvolite ovom mladom Mesecu da vam pomogne da stavite veći akcenat na jednostavno obavljanje onoga što vas čini srećnim. Nema izgovora.

Ovih 5 znakova Zodijaka će u maju 2022. plivati u novcu, stizaće sa svih strana

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

1.6K Shares
1.6K Shares
Share via
Copy link