Horoskop Horoskopski znakovi

Završava se koridor pomračenja i počinju dani moćne energije mladog Meseca – šta treba da uradite

horskop mesec jun 2024

Mlad Mesec je juče (8. april) zatvorio koridor pomračenja i započeo novi i znatno produktivniji period. Sve ovo znači da dobra vremena tek stižu.

Ovo su dani kada morate da se zahvalite Univerzumu za sve dobro što vam je dao. Najbolje bi bilo da napišete jedno dugačko pismo zahvalnosti za sve ono do čega vam je stalo.

Mlad Mesec je mesec energije i rasta, kreativnog stvaranja i uspeha. Pismo koje ćete napisati je tu da vas podseti da već imate nešto vredno i ta energija treba da vas drži tokom Mladog meseca, jer dobro samo dobro privlači.

Retrogradni Merkur biće prisutan sve do 25. aprila, ali morate da znate da je ono najgore prošlo. Zamislite da ste do sada samo čupali korov, a sada je vreme da posejete seme i gledate kako raste iz plodnog tla.

Od 10. aprila sve će krenuti na bolje. Oni koji rade na sebi i koji sebi stalno ponavaljaju: “Ja sam najbolja, ja sam najuspešnija” napokon će privući samo blagostanje.

Zato samo napred – budite pozitivni i uvek razmišljajte da “kako zračite, tako i privlačite”.

Najvažnije: pošto će mlad Mesec zatvoriti koridor pomračenja pomračenjem Sunca, pažljivo slušajte sebe i postupajte po svojim unutrašnjim zahtevima.

Setite se sebe iz perioda kada ste imali veoma, veoma divno raspoloženje, bez obzira na sve. Osetite ovo stanje. Uključi ga ponovo. Naročito u ovom periodu.

Izvor: Stil

Ženu Ovna, Bika, Devicu i Škorpiju čekaju veliki uspesi do kraja aprila 2024.

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
259 Shares
259 Shares
Share via
Copy link