Magazin

Mis Srbije ‘maznula’ misterioznog Kazahstanca, postala nenormalno bogata i neprepoznatljiva (FOTO)

milica polskaja
Foto: printscreem/Instagram

Srpska influenserka Milica Polskaja za sebe može da kaže da je imala vrlo turbulentan život. Naime, iako je studirala prava na državnom fakultetu, bila je rešena da uspe i sama zaradi novac za sebe. Iz takvih pobuda Milica odlazi u Dubai, gde joj jedan susret menja život iz korena. Pažnju šire javnosti privukla je udajom za bogatog Kazahstanca sa kojim ima četvoro dece.

Milica Vidosavljević, kako joj glasi devojačko prezime, rođena je u Boru, a kasnije se zbog studija preselila u Niš, gde je pobedila na izboru za mis 2010. godine. Nedugo nakon pobede Milica je napustila je Pravni fakultet i preselila se u Dubai. Tamo je prvo radila kao manekenka, a onda i kao menadžer u Kavali klubu, što se ispostavilo kao životna prekretnica.

– Studirala sam državni Pravni fakultet dve godine. Na početku sam bila na budžetu, dok sam u trećoj morala da pređem na samofinansiranje. Rešila sam da zaradim novac sama za školovanje i tako sam krenula u Dubai. Prvi put sam otišla na letovanje, a kasnije i da radim. Potpisala sam ugovor preko mejla, imala onlajn intervju preko “Skajpa” i dobila posao hostese. Kartu i smeštaj mi je na početku obezbedila kompanija. Kasnije sam unapređena i prešla sam da radim kao PR u “Kavali” klubu – započinje svoju priču Milica.

Pre nezamislivog bogatstva u kom se obrela posle udaje, ova devojka živela je sasvim običan način. Međutim, famozan susret sa suprugom Kazahstancem joj je omogućio da živi bajku.

– Upoznali smo se u noćnom klubu u kom sam radila. Prvi put nisam želela da se upoznam sa njim, jer je dva sata pre toga njegov prijatelj prišao da se fotografiše sa mnom. Njegov drug je ogroman i debeo, i pred kraj on, moj sadašnji muž, pošalje svoju drugaricu da se upozna sa mnom, znači prvo se fotografisao drug, a onda šalje drugaricu – otkriva kako je izgleda njen prvi susret sa mužem i nastavlja:

– Drugo veče sam ga opet srela u istom klubu. Držao je dve čaše sa šampanjcem i nasmejao se. Ostala sam kratko sa njima, jer je bio prelep. Taman ten, beli zubi, plave oči, sve je to imao. Dala sam mu posle sat vremena svoj broj telefona i malo smo igrali. On me je zvao sutradan na sastanak, da bi mi nakon toga otkrio da je rekao svom drugu “ona će meni da rodi sina” – ispričala je influenserka.

Prvi sastanak je izgledao veoma zanimljivo, jer Milica nije znala ruski, a njen sadanjši suprug nije govorio engleski.

– Na prvi sastanak on je došao sa velikim buketom ružem i bombonjerom u obliku srca. Ja nisam znala ruski, on nije znao engleski, mi smo se sporazumevali rukama i nogama i četiri sata je sve to trajalo. Poljubili smo se na trećem sastanku – kaže Milica i ističe kako joj je rekao da ju je njemu poslao sam Bog.

Iako se u medijima dugo spekulisalo da joj je partner milijarder, Nišlijka tvrdi suprotno.

– U tome nema istine da je milijarder. Biznismen je, ima svoju fabriku i to je sve što želim o tome da kažem – izričita je Milica.

Identitet svoj muža i dalje krije od očiju javnosti.

– Doći će i taj dan kada ću pokazati svog supruga, ali za sada ne razmišljam o tome. Svi već znaju kako on izgleda, ali ja ne želim da otkrivam njegov identitet, jer se bavi ozbiljnim poslom. Moj blogerski život je pomalo neozbiljan i samim tim je najbolje za oboje ovako – poručuje Milica i ističe da je ona romantičnija od supruga.

Uživa u skladnom braku u kojem je dobila i četvoro dece – Filipa, Gošu, Lava i Sofiju. A nekadašnja misica ističe da je majčinstvo umnogome promenilo.

Potresna ispovest Beograđanke posle 4 godine ropstva u haremu

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
231 Shares
231 Shares
Share via
Copy link